دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دخترم باید همین جور باشه اونا دیک خانواده خودشون. تشکیل میدن زن شوهرن هزارتا بدبختی دارن اخرم همسر ک برا ادم می مونه پدر مادر دری حدی ک گاهی سرشون بزنی مهمونی بری بیای ن ک همیشه بچسبی ب اونا
خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔
دختر هم باید بره سمت زندگی خودش تقسیم کنن مسئولیت پدرو مادرو بین دخترو پسر ،پسرا و مردا منفعت طلبن اگه بخوان به خانوادشون سر بزنن میزنن حتی زنه مخالف باشه ،کرم از خود مردا و پسراس
پیش زنشون نباشن؟ از طرفی هم میگن زن بچسبه به زندگی با دوستاش نره بیرون به شوهرش برسه برا خونه زندگیش وقت بزاره، هر مردی چند ساعت درطول روز سرکاره بقیه وقتشم باید با زنش بگذرونه آخر هفته هم میتونه به خانوادش سر بزنه، شوهر منکه بجز آخر هفته ها نمیتونه بره غروب میاد خونه تا یه میوه چایی بخوره استراحتی کنه شب شده شبم تا شام آماده کنم وبخوریم ساعت ۱۰ شده یازده هم باید بخوابه که صبح بتونه بره سر کار