2777
2789
عنوان

چرا پسرا اینطورین واقعا🤔😐

525 بازدید | 40 پست

چرا پسرا اینطورین واقعا؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!وقتی ازدواج میکنن دیگه قید خانوادشون میزنن همش ور دل زنشون هستن یعنی دلتنگ پدرمادری ک این همه براشون زحمت کشیدن نمیشن بنظرم دخترا وفادارتر از پسرا هستن واسه خانوادشون.....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم دخترم باید همین جور باشه اونا دیک خانواده خودشون. تشکیل میدن زن شوهرن هزارتا بدبختی دارن اخرم همسر ک برا ادم می مونه پدر مادر دری حدی ک گاهی سرشون بزنی مهمونی بری بیای ن ک همیشه بچسبی ب اونا

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

دخترو پسر مثل همن

فقط پسرِ چون خانومش غریبه ست دختر مردمه اسمش بد دررفته😐😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

دختر هم باید بره سمت زندگی خودش تقسیم کنن مسئولیت پدرو مادرو بین دخترو پسر ،پسرا و مردا منفعت طلبن اگه بخوان به خانوادشون سر بزنن میزنن حتی زنه مخالف باشه ،کرم از خود مردا و پسراس 

بستگی به ذات طرف داره 

تو هر چیزی تعادل خوبه 

تو همین سایت کم دیدین شوهر فقط چسبیده به خانواده خودش و برای زنش وقت نمیذاره ؟ 

یه سری هم میگن قطع رابطه کردیم و دیگه نمیریم 

چه دختر چه پسر تعادل خوبه رعایت بشه 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیش زنشون نباشن؟ از طرفی هم میگن زن بچسبه به زندگی با دوستاش نره بیرون به شوهرش برسه  برا خونه زندگیش وقت بزاره، هر مردی چند ساعت درطول روز سرکاره بقیه وقتشم باید با زنش بگذرونه آخر هفته هم میتونه به خانوادش سر بزنه، شوهر منکه بجز آخر هفته ها نمیتونه بره غروب میاد خونه تا یه میوه چایی بخوره استراحتی کنه شب شده شبم تا شام آماده کنم وبخوریم ساعت ۱۰ شده یازده هم باید بخوابه که صبح بتونه بره سر کار