2777
2789

عزززززیزم خیلی وقت بود ندیده بودمت 🤩

خوش بگذره بهت خانوووووم❤️

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربون شما جاتون خالی❤️😍

دوستان جای ما مهربون🥰😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
به چقدر زیبا همیشه به شادی:)من ۱۸ سالمه چکار کنم از ایران برم؟:(

مرسی عزیزم

درس بخون یه رشته خوب 

بعدش میتونی هرجا خواستی مهاجرت کنی

اینستاگرام من: me_in_netherlands 

عههه پادستو 😃😃

داداشم اینا هم هلندن 

دختر بزرگه ش ۵ سالشه 

رفته بود مهد، شعر درمورد قارچ یاد گرفته بود میخوند 

منم یاد گرفته م به قارچ میگن پادستو

البته فکر کنم ل شو تلفظ نمیکنن یا برادرزاده م اینجور می‌گفت 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

انشاءالله همیشه شاد و خوشحال باشی عزیزدلم ❤️ ❤️ 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

مرسی عزیزمدرس بخون یه رشته خوب بعدش میتونی هرجا خواستی مهاجرت کنی

رستم تجربی آخه همه جا ریاضی میخواد :(

دیگه بالا ترین پزشکی دندونه که مهاجرت پذیر نیست

پرستاری هم که فضاشو دوست ندارم

فک کنم تا آخر عمر باید اینجا بمونم

مرسی از پاسخت عزیزم:)

مرسی عزیزمدرس بخون یه رشته خوب بعدش میتونی هرجا خواستی مهاجرت کنی

عزیزم بنظرت کسی که سیاقلمش خوبه نقاشی رنگ و روغنم کلاس می‌ره می‌تونه کارت دعوت از نمایشگاه های خارج بگیره

نمیتونی تغییر رشته بدی عزیزم

شهرم رشته ریاضی برای دخترا نداره

نمی‌دونم که میتونم کنکور ریاضی بدم یا نه

خانوادمم میگن پزشک شو کلا علاقه های من براشون مهم نیست اگه هم بخوام کنکور ریاضی بدم هم باید هم امتحان یازدهم بدم هم دوازدهم هم کنکور نمیگم نمیتونم میتونم ولی خانواده پشتم نیست