من الان حاملم. یدونم ک بچه دارم شوهرمو میتونم راضی کنم ک بعد از زایمان لوله هاشو ببنده راحت شم. ولی همش ترس دارم نکنه خدایی نکرده اتفاقی برای بچه هام بیفته و من پشیمون بشم و بگم کاش دوباره میتونستم بچه دار بشم. چیکار کنم بنظرتون نگید شوهرت نمیبنده یا دکترا نمیبندن من میدونم شوهرم راضی میشه و یه دکتر شخصی هست که حتی ۲ تابچه داشته باشی با پول زیاد میبنده. تاپیک تکراری زدم نظر همه رو بدونم
حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بچه هاتو حفظ کنه ولی اگه خدای نکرده برای مادری این اتفاق بیافتد آنقدر غصه دار و افسرده هست که حوصله زایمان و بچه داری نداره وظلمه به بچه ای که قراره در آینده تو اون خونه بیاد .
اگه واقعا دیگه بچه نمیخوای اینکارو انجام بده یعنی چی ترس دارم بچه هامو از دست بدم؟ خدایی نکرده اگه اتفاقی بیفته هیچ بچه ی دیگه ای نمیتونه جای اونا رو واست پر کنه..... منم دوتا دختر دارم و یه پسر... بعد همسایمون بهم میگه یه پسر دیگه بیار اگه خدایی نکرده پسرت چیزیش شد یکی دیگه داشته باشی😐خدا اون روزو نیاره زبونم لال اگه چیزیش بشه که من دیگه آدم سابق نمیشم که