2777
2789
عنوان

خواهرا بچم از گریه خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 26 پست
وقتی گرسنه اس بزار دهنش یه ذره شاید بدقلقی کنه ولی شیشه راحتتره براش نسبت به موک زدن سینه.بزار دهنش ...

بنظرت دیگه با شیشه شیر شیر ندم ؟

آخه شیرمو میدوشم میترسم خشک بشه چجوری شیر بدم بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسلما بلد نبودی از روز اول شیر بدی که عادیه و باید یا از بهداشت میپرسیدی یا همونجا تو خود بیمارستان

اشتباه بعدیت اینه دوشیدی و دادی و عادت کرده

شیر از پستونک خوردن راحت تره تا از سینه خوردن

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
بنظرت دیگه با شیشه شیر شیر ندم ؟آخه شیرمو میدوشم میترسم خشک بشه چجوری شیر بدم بهش

نه اصلا به هیچ وجه 

اون فکش دهانش جون نداره سفت موک بزنه به خاطر همین شیشه رو راحت میگیره بهش بده چند روز اذیت میشی بعدش قشنگ بچه هم زود جون میگیره هم سینه ات پره شیر میشه

به عنوان مادری که دهنش سرویس شد سر شیر دادن به بچه باید بگم که دوستان به نکات خیلی خوبی اشاره کردن. یه نکته دیگه هم من اضافه کنم: نذار سینه‌ت سفت بشه چون باعث میشه بچه نتونه نوکش رو خوب بکشه داخل دهنش‌‌. باید اطراف نوک سینه قشنگ نرم و شل باشه. انقدر بدوش که سرش خالی بشه.

منم نوک سینه راستم نسبت به چپ دیرتر اومد بالا و زمانی درست شد که یه زخم عمیق روش ایجاد شد. یک هفتگی بچه‌م زخم شد و پا به زمین میکشیدم و شیر میدادم. قشنگ گوشتش دیده میشه. ولی دیگه تحمل کردم. بعد یه هفته دردش کمتر شد. ۴۰ روزگیش به راحتی شیر میدادم.

اینا رو گفتم که بدونی اصلا کارت راحت نیست ولی نباید ناامید بشی. آخرش درست میشه.

بنظرت دیگه با شیشه شیر شیر ندم ؟آخه شیرمو میدوشم میترسم خشک بشه چجوری شیر بدم بهش

اگرم دیدی نمیگیره و داره خودشو هلاک یه کم یه کم از شیرت با قطره چکون بریز تو حلقش بچه یه وقت ضعف نکنه.ولی تلاش کن ی بار تو بغلت یه بار کنارش دراز بکش ببین کدوم حالت بیشتر دوس داره

عجب تحملی دارید 

من بچه ام اینطوری بود نمیذاشتم زجر بکشه و اصلن تو روحیاتم نبود بتونم گریه و عذاب کشیدن بچه رو تحمل کنم وگریه میکرد تمام تنم میلرزید 

دیگه بهش شیشه و  شیر خشک میدادم 

و بعد سه ماه دیگه شیر خشکی شد 

میدونم کارم اشتباهه ولی خب من تحملشو نداشتم زجر کشیدن بچه ام ببینم