2777
2789
عنوان

دکتر ژنتیک خوب

50 بازدید | 5 پست

سلام من یه پسر یک سالو نیمه بر اثر بیماری ژنتیکی از دست دادم و چندسال بعد توی بارداری بعدی تشخیص دادن باز هم بیماره و باید سقط بشه ،خیلی ترسیده شدم از بارداری دوباره دکترای ژنتیک میگن ۷۵درصد شانس فرزند سالم داری تو هر بارداری اما من دنبال روشی هستم که درصد موفقیت بیشتری داشته باشه دکتر خوبی میشناسید که بتونه راهنمایی کنه؟

رویاهاتو زندگی کن! 🕊🤍

اگه هزینه ها واست سخته، دوستم منم بچش مشکل داش اولی، دومی تحت نظر تو بیمارستان امام خمینی سالم بدنیا اورد هزینه ها کمه، خودمم اونجا تحت درمانم البته ازمایش هامو میدم چون ارزونه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امینو سنتز، ژنتیک..... همه کار میکنن برات، دوستم الان بچه سالم داره، انشالله ب ارزوت برسی عزیزم

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
2805

با سلام 

من یه پسر ۸ساله دارم که خداراشکرمشکلی نداره بعدش دوبار ناخواسته خانمم باردار شد که با دارو سقط کردیم بعدش خانمم باردار شد و تو ۵ ماهگی دکتر بهمون گفته قلب بچه سوراخه و بچه مشکل داره باید سقط بشه و قانونی سقط کردیم حالا رفتیم دکتر ژنتیک آزمایش کروموزوم دادیم میگه کروموزم من وارونه هست میگه از هر ۴ تا بچه یکیش سالم میشه کسی تجربه داره راهنماییم کنه باید چیکار کنم؟؟