2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر فاطمه حسین زاده خیلی کارش خوب و دقیقه مخصوصا تو عصب کشی من دستیارم و با پزشکای زیادی کار کردم ق ...

حالا که دستیار هستید پس دکتر زیبایی و ایمپلنت دندان هم بهم معرفی کن دوستم

دکتر فاطمه حسین زاده خیلی کارش خوب و دقیقه مخصوصا تو عصب کشی من دستیارم و با پزشکای زیادی کار کردم ق ...

چجوری دستیار میشین؟ 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     
برای عصب کشی و ترمیم

دکتر احمد کاشی تو تهرانپارس ماههه ماه هم کارش درسته هم قیمتش عالی بری دعام میکنی واقعا ...عصب کشی پر کردن ۲۶۰۰ میگیره جاهای دیگ ۵ م میگیرن فقط ۲۶ هر ماه ساعت ۸ صبح باید زنگ بزنی دقت میده بهت یه دو هفته طول میکشه نوبت بشه بهت میزنگه 

حالا که دستیار هستید پس دکتر زیبایی و ایمپلنت دندان هم بهم معرفی کن دوستم

ایمپلنت دکتر سید میثم مدنی که مطبش یوسف آباده و دکتر سیدعلی همایونی که بنظر من همایونی کارش بهتره ولی تعرفش بالاتره دکتر مدنی کارش خوبه و به شدت مسئولیت پذیره قیمت هرواحد ایمپلنت هم فکر میکنم کره ای ۱۴تومنه و منصفم هست مثلا هزینه بیخود نمیزاره رو دست بیمارش بگه فلان کارم کردم هزینش انقدر میشه

2810