2777
2789

اگه چاره داشتم همین ساعت از شب میرفتم در خونه فروشنده😐

ببینید داستان اینه که من چند ماه پیش قبل از عید یه جفت کفش رفتم خریدم و یه جریانی پیش اومد من اون کفشو نتونستم بپوشم کلا گذاشتمش تو کمد

چند روز پیش رفتم به فروشنده گفتم چون دلیلم منطقی بود گفت باشه بیا تعویض کن 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

منم امروز رفتم تعویض کنم گفت من فکرکردم میگی ۲ ماهه قبل خریدی نه قبل عید اخه این کفشا قبل عید قیمتشون کمتر بوده اما الان قیمتشون بیشتر شده و من یادم نیست تو چند گرفتی و اینا دیگه منم گفتم چیکار کنم قبول کرد گفت باشه 

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا عذاب وجدان گرفتم چون کفشارو به قیمت جدید از من برداشت درحالی که من کمتر خریده بودم‌

خواهرم میگه تو دیوونه ای انگار اون میخاد به قیمت قبل کفشارو بفروشه خوب کفشای تورو هم به قیمت جدید میفروشه دیگه ولی بازم عذاب وجدان گرفتم میگم تو اون دنیا جلومو نگیره به خاطر جفت کفش

حالا عذاب وجدان گرفتم چون کفشارو به قیمت جدید از من برداشت درحالی که من کمتر خریده بودم‌خواهرم میگه ...

نه گلم تو هم بالاخره سرمایه تو خوابوندی از عید تا حالا 

برای رفع عذاب وجدان میتونی بعدا ازش یه جفت کفش دیگه بخری 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

دیگه وقتی خودش قبول کرده عذاب وجدان نداره

اخه من کفشارو قیمت پایین تر گرفته بودم😭میخاستمم بگما ولی خواهرم گفت خیلی خنگی اون الان کفشارو به قیمت جدید میزنه تو ویترین و میفروشه فکرکردی به قیمت قبل میفروشه منم گفتم ولشکن

بعدا برو ازش کفش بخر حلالیت هم بگیر

اگه چاره داشتم همین امشب میرفتم

قربون دل پاکت والا

والا هزارتومنم حروم از گلوم پایین نمیره

نه گلم تو هم بالاخره سرمایه تو خوابوندی از عید تا حالا برای رفع عذاب وجدان میتونی بعدا ازش یه جفت کف ...

خیلی کفشاش گرونن بعد من مشتریش هستم پارسال سه بار ازش کفش خریدم بوت هم خریدم 

کلاشینکف بالای سرش نذاشتی که قبول کنه خواهر جان، اون آقا خودش خواست.بیخیال بابا

اخه چند بار گفت منکه نمیدونم چند گرفتیو و هی غر میزد منم مث بز زل زدم بهش