2777
2789
عنوان

میترسم بچه هامو از دست بدم

556 بازدید | 20 پست

من الان حاملم. یدونم ک بچه دارم   شوهرمو میتونم راضی کنم ک بعد از زایمان لوله هاشو ببنده راحت شم. ولی همش ترس دارم نکنه خدایی نکرده اتفاقی برای بچه هام بیفته و من پشیمون بشم و بگم کاش دوباره میتونستم بچه دار بشم.  چیکار کنم بنظرتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا ان شاالله خدا بچه هات رو برات حفظ کنه 

دوما نکن 

ممکنه پشیمان بشی و بعد دیگه راهی نداره

...free Palestine🇵🇸 ... در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️

اگ همسترتون وازکتومی کنه میتونه هروقت خواست دوباره عمل کنه بچه دارین 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

چه راحت درمورد مرگ عزیزانت حرف میزنی من حتی بهش فکرم نمیکنم وای بلا به دور🤕🥺

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️