2777
2789

اگه چله رو ساعت ۱۱ شب اول شروع کنیم 

ساعت ۱۱ شب چهلمین روز تموم میشه

یا نیمه شب شرعی

یا اذان مغرب

یا اصا اذان صبح فرداش

لطفاً میگید مهمه واسم

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

هر موقع بخونی قبوله 

مگه اینکه زیارت عاشورا حق‌ شناس باشه و گرمه‌ هر ساعتی قبوله 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

۱۱ شب روز چهلم

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ساعت  ۱۲ تموم میشه

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

قبل اذان‌ صبح هم میشه ولی خب اکثرا‌ قبل ۱۲ شب تموم میکنن که نمونه

هر موقع بخونی قبوله مگه اینکه زیارت عاشورا حق‌ شناس باشه و گرمه‌ هر ساعتی قبوله

ممنونم عزیزم

واسه خوندنش نمیگم زمان تمام شدن چله رو می‌خوام بدونم 

باید یه تماسی بگیرم ولی می‌خوام بعد از تموم شدن چله باشه

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

ممنونممم

🌷

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤