2777
2789
عنوان

رییس بانک بهم شماره داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زمین گرده ینی همون کارما

ینی منتظر بشین تا اونایی که اذیتت کردن حساب پس بدن.

دلتون رو خوش نکنید به این افراد. قبل از ارتباط مطمئن بشید که متاهل نیستن 

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
حالا مطمئنی مجرده؟دوست عزیز بزار جدا بشی یکم از این حال و هوامتاهلی خارج بشی بعد برو تو رابطه جدید ه ...

سلام نفس

حتی طلاق هم بشه طبق حکم اسلام نمیتونه عقدکنند

عقدکنندهم باطل هستش

حرمت خواستگاری اززن متاهل حرام ابدی میاره

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

قطعا میخواد سواستفاده کنه چون میدونه الان از لحاظ روحی ضعیف و شکننده ای نباید شمارشو قبول میکردی

میخوای ضربه بدتری بخوری؟؟

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر

چه زود وا دادی 

حالا مهلت بده....

اَز جهانِ دِگَرید وَ اَز جَهانِ دِگَرَم :)🌬🤍                                                                                                             ‌‌        سبز خواهم شد🌱با باریکه ی کوچکی از نور⚡️           ‌‌‌                                                                                             درخواست دوستی هیییییچ کسی رو قبول نمیکنم                     حتی شما دوست عزیز❗️              

ازین مردای لاشیه که تا میبینه یه زنی تو شرایط سخته میخوا د سو استفاده کنه. منم موقع جداییم قاضی پرونده بهم گیر داده بود تا اخر به وکیلم گفتم جمعش کرد مردک رو

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ن دختر این حالش خوش نیس چقدم پشتشو گرم کرده آخه طرف چیزیم نگفته این الکی دل خوش کرده 😕

ببین طرف دیگه چقدر لاشی و کارکشته بوده که تونسته اینجوری تحت تاثیر قرارش بده و درگیرش کنه

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

2810