2777
2789
عنوان

این خیانت رو ببخشم اسکرین 💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 59 پست
بهش بگو بلاک میکردی مجبور بودی ادامه بدی دروغ نگو خوشت اومده برو محل کارش به رئیسش بگو که کارکن هاتو ...

راستش من اصلا از دست دختره ناراحت نیستم  این نه یکی دیگه ولی این احمق خودش باعث شد فاصله بگیرم حالا هم رفته همون حرفایی که به من نگفته به آدمای دیگه گفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم گفت مشکلتون ریشه ای باید بیایین مرکز حضوری خودش هم رفته نوبت گرفته منو ببره

باز هم جای شکرش باقیه که مخالف مشاوره رفتن نیست انشاالله  مشکلتون حل بشه عزیزم و زندگیت رو به راه 

راستش من اصلا از دست دختره ناراحت نیستم این نه یکی دیگه ولی این احمق خودش باعث شد فاصله بگیرم حالا ...

نه ببین تو مچ شوهرت رو گرفتی دلت برای هم جنس هات بسوزه این دختره بو مردای متاهل دیگه هم به معاشرت شروع میکنی 

حتما به رئیسش بگو حتما حتما

بگو خانم فلانی با مشتری های متاهل شروع به لاس زدن میکنن لطفا رسیدگی کنین 

بگو که زدی لت و پارش کردی کاش آدرس بدی بیایم آش و لاشش کنیم خدا لعنتشون کنه این مردا و زنای خیانتکار ...

لت وپارش کردم اون لحظه ولی فرداش که اومد منت کشی قبول نکردم عوض همه رو خودم در آورد

خدا نکنه باور کن آتیش گرفتمرو به معنای واقعی حس کردم

الهی خدا به دلت آرامش بده با اینکه میدونم این زخم تا ابد رو دل آدم می مونه💔

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
باشه گلم از این بابت راست میگی💔💔

ببین حتما بری به رئیسش بگی ها!

دلت برای خودت و هم جنس هات بسوزه 

تو بودی زود فهمیدی شوهرت با اون کارمند لاس میزنه بقیه زما که نمیفهمن چی؟

حتما برو بگو ، بزار تاوان کارشو ببینه ،اسکرین هارو هم به رئیسش نشون بده 

هرموقع به رئیسش گفتی منو تگ کن

2810