2777
2789
بنظر من تحصیل من تاثیر مثبتی تو تربیت بچه هام میزاره پسر بزرگم سال دیگ باید بره پیش دبستانی کوچیکه ه ...

مهد کودک همه چی نیست که

خیلی از شاغل ها کارشون و ول میکنن که به تربیت بچه رسیدگی کنن

اونی که تو خانواده یاد میگیرن با اونی که تو مهد یاد میگیرن فرق داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهد کودک همه چی نیست کهخیلی از شاغل ها کارشون و ول میکنن که به تربیت بچه رسیدگی کنناونی که تو خانواد ...

عزیزم شبانه روز قرار نیست ک برم دانشگاه ساعتی از روز کنار هم نیستیم ک برا رشد اجتماعی و مستقل شدن بچه لازم و ضروریه اگر درس نمیخوندم هم حتمن مهد میفرستادمشون بقیه روز هم مث همه مادرا براشون وقت میزارم شما نگران تربیت بچه های من نباش من اولویتم بچه هام هستن تا درس اگ اولویتم نبود ۴سال پشت کنکور نمیموندم بخاطر بچه هام

عزیزم شبانه روز قرار نیست ک برم دانشگاه ساعتی از روز کنار هم نیستیم ک برا رشد اجتماعی و مستقل شدن بچ ...

شما تاپیک زدید 

ما هم نظر دادیم

شما که دوست ندارید نظر مخالف بشنوید تاپیک نزنید خب 😂😂😂

شما تاپیک زدید ما هم نظر دادیمشما که دوست ندارید نظر مخالف بشنوید تاپیک نزنید خب 😂😂😂

ولی من از کسی نظر نخواستم ک بنظرتون به تربیت بچه هام لطمه میخوره یا نه بازم راحت باشین  خداروشکر آدمای سمی مثل شما اطرافم ندارم وگرنه اللن بجای درس خوندن باید پشه میکشتم

ولی من از کسی نظر نخواستم ک بنظرتون به تربیت بچه هام لطمه میخوره یا نه بازم راحت باشین خداروشکر آدم ...

اون بخشی که میری تاپیک بزنی 

بزرگ نوشته تبادل نظر

شاید چشم هات مشکل داره

اگه من آدم سمی باشم تو مادر سمی

ازدواج کرده دو تا بچه آورده ، با یه بچه کوچیک دنبال کنکوره

تازه چیزی هم میگی میگه نظر نخواستم 😂😂😂

اول سواد استفاده از سایت تبادل نظر و یادبگیر

کنکور پیش کش

اون بخشی که میری تاپیک بزنی بزرگ نوشته تبادل نظرشاید چشم هات مشکل دارهاگه من آدم سمی باشم تو مادر سم ...

کجای سوال من نوشته منو منصرف کنین از درس خوندن؟ من گفتم ک انگیزه بدین بهم بازم اشکال نداره هرچی دوست داری بگو من سپردمت به خدا امیدوارم خدا جواب اشک هایی ک ریختم بده