2777
2789
دکتر که میرم الان جواب وگرفتم میخواستم ببینم اینجوری بوده بچه سالم باشه

آره من دیدم یک بنده خدایی حتی تا روز زایمان نا امید بود بدنیا که اومد دید سالمه ماشالله نزدیک ۵ کیلو هم بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چرا از خودت حرف در میاری مگه امار افغانیارو داری سرایدار عمو من بچه اش مشکل داره ۷ سالشه هنوز ...

اینقدربدم میادازآدم فضول

الانم اعصاب مصاب ندارم

نظرت روبده راهت روبکش برو

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣

عزیزم اصلا نگران نباش 

عروس عموی من هم گفتن بچش سندرم داونی هست بهش مجوز سقط هم داده بودن ولی نگه داشت و الان ماشاءالله خیلی پسر سالم و نازی هم هست ۲ سال دیگه مدرسه میره و سندرم نبود😣😶🤲😒😑

ولی چقدر مادر پدرش اذیت شدن تا به دنیا بیاد

استرس نداشته باش

اینقدربدم میادازآدم فضولالانم اعصاب مصاب ندارمنظرت روبده راهت روبکش برو

انقد بدم میاد از ادمی که تو سایت تبادل نظر تحمل نظر کسی ندارع

به نظرم شما نظرت نداده راهت بکش و برو

ان شاءالله که مشکلی براتون نباشه و به سلامتی به دنیا بیاد.. 🥰

ولی در همین مورد یه بار با یکی صحبت میکردم که نظرش این بود که نباید بچه هاتون رو سقط کنین حتی اگه مشکل دارن بعد گفتم بهش خب اون بچه اگه هم به دنیا بیاد برا خودشم سخته و اینا و دیدم اون مادرایی رو که بچه شون سندروم داشت براشون سخت بود. بعد یه جمله گفت با این که چند سال میگذره جمله اش خیلی برام تلنگر بود. گفت الان همون بچه که میگی دیدیش که سندروم داره اگه بهت بگن یه طوری بکشش تا راحت شه، دلت میاد؟ 

خدا وکیلی تنم لرزید. میدونم زندگی برا خودشونم راحت نیس ولی این که یه بچه رو بکشی واقعا نمیشه یعنی نمیتونم حتی تصور کنم یه آدم هرچند اگه سالم نباشه، تو چشمایی که بهت نگاه میکنی نگا کنی و بکشیش 

بعد گفت که این که تو جنینی بکشیش یا بعد به دنیا اومدن فرقی نداره، اون یه انسانه. زنده هست. 

و او همیشه صدایم را میشنود..!     
خداروشکر چیزی نبوده براتون برا منم دعا کنین لطفا درد نداره امینو ؟

انشاله که برای شما هم سالم سلامت میاد بغلتون 

شانس من دکتر ثریا گرگری ایران بود ایشون بدون بی حسی برام انجام دادن خیلی کاربلد هستن 

اونجا درد نداشتم ولی بعدش انگار کم به پایین بی حس میشین تا چندین ساعت ولی چیز خاصی نیست گلم 

برو سلفری بده.ازمایش خون ازت میگیرن و تا ۹۹ درصد جوابش صحیح هست.عزیزم پیگیری کن چون در قبال بچت مسئو ...

اینجا همش سرچ زدم نوشتن امینو دقیقتره جوابش 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚
عزیزم من بهمن ماه پارسال سقط کردم.بعد ۱۲ ساعت درد کشیدن در بیمارستان زایمان کردم.بچم مشکل داشت و توی ...

😔اخ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚
دعا کردم برات انشالله صحیح و سالم باشه❤️

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان‌شاءالله همه چی درست میشه دلت شاد شه خدا همین نزدیکیاست

توو فامیل با ۲ نفر باردارشدم با زنداداشم و برادرزادم اونا خداروشکر سالمن اگه بچه من چیزی بشه مرگمو ب چشمم هرروز میبینم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عروس دایی من بچه دومش رو۴دکتربیشرف امضاکردن حتی پزشک قانونی بچه بایدسقط بشهالان سالم سالم داره مدرسه ...

اره اکثر دکترا پولکی شدن دیگه 😔مادر خودم سر بی توجهیشون فوت شد دلم خونه ازشون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم این بسته به سن مادر هم داره و ممکنه سونو سالم باشه اما بخاطر این فاکتور زیاد بشهنگران نباش یه ...

خداکنه ممنون از دلداریتون سنم ۳۴ ساله همسرم ۴۰ هستن فشار بالا و تیروئید دارم اینام باعث میشن ریسک زیاد بشه شما اطلاع دارین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810