2777
2789
عزیزم حتما می فرستن امینوسنتز، منم رفتم ان تی خوبه خدا رو شکر ، اون روز که من رفتم ریسک هشت و دوازده ...

خداروشکر عزیزم ان شالله خدا براتون سالم و سلامت حفظشون کنه ما خیلی درگیر مشکلات مالیم چندوقتیه شوهرم کارش سنگینه این چندوقت همش قرض گرفتم برا دکتر انقد میترسیدم به ریسک بکشه 😔که شد بهترین جا رفتم سونو نسل فردا رفتم مشهد ..غصه ام میگیره بهش بگم پول بده 😔بخدا خونه خالیه الکی میگم نون و ماست میچسبه که خجالت نکشه 😭تورو خدا دعام کنین دکتر بگه نرماله نفرسته ب امینو یه چیزی بشه بفهمه بچم سالمه روو پول خواستن ندارم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚
چند سالته

۳۵  همسرم ۴۰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللهم عجل لولیک الفرج والعافیة والنصر وجعلنا من خیر اعوانه وانصاره والمستشهدین بین یدیه🤍💗رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا🥺🤲خدایا شکرت 🤍🤲در تاریخ ۳۰ تیر ۱۴۰۳ بی بیم +++شد 🤍❤الهی شکرت خیلی آقاست حسین(علیه السلام)😊💚ممنون اقا جون 🤍ان شاءالله خدا قسمت چشم انتظاراش بکنه به علی اصغر امام حسین💚💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه حرفیه عزیزم.منم با ntعدد ۱.۹ بدون اینکه هیچ سابقه خانوادگی داشته باشیم بچم سندروم داشت و مجبو ...

الهی بگردم  😣چقد سخت ان شاءالله فرشته کوچولوت ضامن بهشتت میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دکتر و میرم برام دعا کنین خوب و سالم  باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
این چه حرفیه عزیزم.منم با ntعدد ۱.۹ بدون اینکه هیچ سابقه خانوادگی داشته باشیم بچم سندروم داشت و مجبو ...

نمیشه امینو نکنم برم انومالی غربالگری دوم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی بگردم 😣چقد سخت ان شاءالله فرشته کوچولوت ضامن بهشتت میشه

عزیزم من بهمن ماه پارسال سقط کردم.بعد ۱۲ ساعت درد کشیدن در بیمارستان زایمان کردم.بچم مشکل داشت و توی ظاهرش هم مشخص بود.باور کن هر روز براش غصه میخورم و به یادش هستم ولی می‌دونم با آمدنش به این دنیا زجر میکشید.انشااله بچه شما سالمه 

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
کاشکی منم دکتر نمیرفتم مگه انقد قدیمها بچه میاوردن خدا بخاد هرچی میده دیگه😪

عروس دایی من بچه دومش رو۴دکتربیشرف امضاکردن حتی پزشک قانونی بچه بایدسقط بشه

الان سالم سالم داره مدرسه میره بچه

مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣
این مدل جدیدبرای نسل کشی ماایرانیهاستچندنفرگفتن دکتربهشون گفته والان بچه سالمهقبلامیگفتن قلب تشکیل ن ...

عزیزم چرا از خودت حرف در میاری مگه امار افغانیارو داری سرایدار عمو من بچه اش مشکل داره ۷ سالشه هنوز حرف نمیزنه

عزیزم اصلانگران نباش بچه سالمه،من خیلیهارودیدم ریسک وبالازدن ولی خداروشکرسالم بودن

فقط 10 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
2810