2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاید یه چیز خصوصیه

168 بازدید | 24 پست

گوشی خریدم تازه a54 هستش بعد مثلا ویس میدم یا عکس یا هر چی تو تلگرام ایسنتا واتساپ همه جا خلاصه...تو زیر پوشه ها نمیره اصلا زیر پوشه ای براشون تشکیل نشده انگار قبلا a50 دستم بود مثلا تو تلگرام ویس میدادم اونجا حذف میکردم زیر پوشه هم میرفت میرفتم اونجا هم حذف میکردم لطفا قضاوت نکنید بخدا با دوستام چت میکنم نمیخوام شوهرم از مسائل خصوصی با خبر شه چون آدم فضولیه میدونم میره تو زیر پوشه هام من تو خود اَپ ها پاک میکنم میترسم بره زیر پوشه

عزیزم میره تو پوشه اندروید. پوشه هم نوعا پرایوت شده بایدsolid explorer  بگیری و از اون بری پاک کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا میشه این پوشه ی اندروید تو رو خدا بیشتر راهنمایی کنید

ببین اینو نصب کن 

بعد برو تو فایلهات این مسیر رو برو: 

android>> data>>  telegram>> files 

اون پوشه اخری همون فایلای تلگرامه بعد میتونی از اونجا پاک کنی

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
اینو که گفتی نصب کردم بازم همون چیزایی آورد که تو گالریمه

گزینه اولیو بزن برو تا اخر پیام بالا گفتم

مثلا برا اینستا اینشکلیه این چیه وایسا به ترتیب بقیه رو هم بفرستم

افرین باید بری تو پوشه تلگرام.اینستا این مدلی ذخیره نمیکنه 

فقط تلگرام اینجوریه.به خاطر تنظیمات امنیتی نسخه های جدید اندرویده 

پیدا کردی پوشه رو؟ اخرای لیسته

هی چی نمیاره فقط اونایی رو میاره که خودمم داشتم

اینو بیار اخراش هست فایلاش همینجا میره

البته برای واتساپ باید بری مسید android << media>> whatsapp

اینستا رو نمیدونم

2810