2777
2789
آروزی موفقیت دارم براتونممکنه لطف کنید در مورد نوع ویزاتون و مراحل دریافتش هم توضیح بدین

ویزا کاری گرفتم 

متاسفانه خیلی طول کشید 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مهاجرت کردم ، توصیه بهت میگم جز وسایل شخصی مثل لباس و لوازم آرایشی بهداشتی و اینطور چیزا ، ...

لباس خیلی زیاد منظور  این بود که بعضیا میان تا لباسای تابستون سال بعدشونم همه رو جمع میکنن میارن! اینکار کلا کار بیهوده ایه. وإلا خب کاملا مشخصه  باید به اندازه لباس برداره. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دمت گرم عزیزمشما کدوم کشور هستین ؟یعنی لازم نیست قابلمه این چیزا ببرم

ببین خب قابلمه ماهیتابه ببری که خیلی بهتره همونطور که گفتم ، چون شما روز اول میرسی میخوای یه نیمرو بپزی حداقل، درسته؟

اگه ببری که عالی میشه

یه چهارتا بشقاب ، قاشق چنگال ، چاقو ، قیچی و.... اینطور چیزا رو ببری خوبه

نهایت پول اضافه بار میدی دیگه ، می ارزه بخدا ، بعضیا فکرمیکنن نمی ارزه ، ولی روزای اول که آدم سردرگمه و جایی رو نمیشناسه ، باید یه سری وسیله اولیه بیاره.

ولی خب چون گفتید بچه دارید ، من میدونم وسایلاتون زیاده ، باز هرطور خودتون میدونید

لباس خیلی زیاد منظور این بود که بعضیا میان تا لباسای تابستون سال بعدشونم همه رو جمع میکنن میارن! ای ...

آره دقیقا ، منظور منم همین بود ، برای همین منم دقیقا نوشتم یه سری لباس اولیه بیارن تا بعدا برن سر فرصت بگردن و خرید کنن

آره دقیقا ، منظور منم همین بود ، برای همین منم دقیقا نوشتم یه سری لباس اولیه بیارن تا بعدا برن سر فر ...

. کاملا درسته حرف شما

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

[QUOTE=353702887]رشته تحصیلیتون چی هست وکیل گرفتین میشه لطف کنید یک توضیح کلی بدین مدرک زبان هم بله من مدرک آیلتس زبان گرفتم برای مهاجرت رشته ام ریاضی محض خوندم اولش وکیل داشتم اما بعدش دیگه خودم افتادم دنبال کارم پیشنهاد میکنم وکیل بگرین تا کاراتون بیوفته رو غلتک بعد خودتون پیگر شین بیخود هزینه وکیل ندین  البته بگم دختر خالم آمریکا هستش و اونجا هم دنبال کارام بود 

رشته تحصیلیتون چی هست وکیل گرفتین میشه لطف کنید یک توضیح کلی بدین مدرک زبان هم میخواد

ببشتر کارامو مهاجرت همون شرکت که استخدامم کرده بود انجام داد