2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منو ببر یادت نره هااا

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗

سبزی خشک

سبزی قورمه😂👌🏻

دارو 

نبات 

زعفرون

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎 ما را شکار کرد و بیافکند و برنداشت🙃

اگر داری امریکا میری وسیله های برقی از ایران نبر چون کار نمیکنن... لباس مباسم خیلی خیلی زیاد برندار. لباس ارزونه واقعا.... سبزی مبزی و... هم فرودگاه میندازه اشغالی. یه چیز رو حتما ببر 😂😂😂😂شاید بخندی ولی دمپایی توالت سخت پیدا میشه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
اگر داری امریکا میری وسیله های برقی از ایران نبر چون کار نمیکنن... لباس مباسم خیلی خیلی زیاد برندار. ...

دمت گرم گفتی 

اصلا عالی 

۴ نفریم نفری ۴۰ کلیو بار بیشتر نمیتونم ببریم که میشه ۱۶۰ کلیو بار آخه من کل زندگیم چطور توی ۱۶۰ کیلو جمع کنم 

چرا مغزت نمیخواد کودیکت به یاد بیاره؟آیا اتفاق خاصی در کودکیت افتاده؟

لباس و کفش، دمپایی، وسایل بهداشتی و ارایشی، داروی مجاز، ملافه، حوله، پتو سبک و بالش، دو سه تا بشقاب و کاسه، یک ماهیتابه و یک قابلمه کوچولو، یک قوری کوچک (بستگی داره به اینکه جایی که قرار هست زندگی کنید مبله هست یا نه، اگر مبله باشه می تونید لیست بگیرید که چه چیزهایی اونجا هست) ، ادویه، سبزی خشک، چای و یک مقدار کم خوردنی برای چند روز اول و شامپو و صابون برای یکی دو هفته اول تا زمانی که برید خرید

برای بچه ها هم کارت واکسیناسیون را ببرید همراهتون. چند تا اسباب بازی و کتاب سبک

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

منو ببر ! یادت نره فقط ! یادتم رفت آدرس بده من بیام

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا