2777
2789

سلام رفقا 

حال دلتون عالی 

راستش یه سالی میشه در گیر این ماجرا دیگه دارم وارد سن و حال و هوای جوونی میشم و البته کنکور هم خواهم داشت 

دوسدارم درآمد هم داشته باشم نمیدونم رزین کار کنم یا ادبیات یا عربی هم تدریس کنم یا کار های دیگه شما چه پیشنهاد یا کمکی دارین ممنونتون میشم خانوادم منو دست کم میگیرن میگن تو بی دست و پایی خلاصه لطفا راهنماییم کنین ممنونتونم

تعداد رای : 13
نظرسنجی
رزین
1
7%
تدریس ادبیات
3
23%
تدریس عربی
6
46%
سایر موارد
3
23%

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه به تدریس فکر می‌کنی خب اگه دانشگاه رو تموم کردی آزمون استخدامی شرکت کن 

اگه دانشگاه نرفتی کنکور بده 

فقط صبور باش و تلاش کن 

چون یه شبه نمی تونی خودت ثابت کنی 

رزین چیه؟

اگه به تدریس فکر می‌کنی خب اگه دانشگاه رو تموم کردی آزمون استخدامی شرکت کن اگه دانشگاه نرفتی کنکور ب ...

رزین دیگه یه نوع هنره یکم سرمایه برای شروعش بالاست واسه همین میترسم شروع کنم

فکر و خیال کار نمیزاره درس بخونم اصلا یه وضعیه😂

دنبال اثبات خودت به خانواده ت نباش

آینده تو بساز

مرتب و تمیز درستو بخون

برو دانشگاه فرهنگیان

همون ترم اولم حقوق داری

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
فکر و خیال کار نمیزاره درس بخونم اصلا یه وضعیه😂

درکت میکنم منم تو سن و سال شما بودم و تجربه کردم ک میگم اول درس بخوان کنکور بده بعد با فراق بال و آرامش ب کار فکر کن 

و واقع بین باش عزیز دلم این همه کلیپ آموزشی رایگان و اساتید مختلف ک  نمیان بگن شنا ما رو آموزش بده اگر هم بگن خیلی کم شاگرد خواهی داشت و هزینه رفت و اند ت در نمیاد و باید وقت بزاری کلی دنبال شاگرد باشی و تبلیغات کنی 

رزین هم زیباست اما تجربه و آموزش و مواد اولیه و...

دوباره دنبال بازار کار باشی براش و هزار تا مشکل برای فروشش و...

نمیخوام دلسردت کنم بهت افتخار میکنم که غیرت کار تو وجودت هست 

اما اولویت ات رو بزار برای کنکور و ی رشته فوق العاده عالی قبول شو کار هم فرصت هست 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
2810