2777
2789
عنوان

بچه داری سخته

105 بازدید | 15 پست

دوستان من یه بچه کوچیک دارم یک سال و نیمه نخوابیدم درست و حسابی خیلی اذیت و خسته ام شده تا حالا از بچه داری خسته بشید ؟ناشکری نمی کنم ولی واقعا بعضی وقتا پشیمون میشم از بچه دار شدن نمی دونم چه کار کنم

من سر پسرم ۲سال و۲ماه نخوابیدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خب طبیعیه تا مرز گریه رفتم 

تازه اولشه عزیزم شیطناش تازه میخواد شروع شه 

اما شیرینه ❤

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

کاملا طبیعیه قرار نیست همیشه رضایتمند باشی اکثر مادرا همینن ولی اگه میبنی کسی نمیگه و به زبون نمیاره دلایل دیگه ای داره بچه داری واقعا سخته 24 ساعته درگیری ولی خب شیرینی ام داره 

بعضی وقتا آنقدر اذیتم آرزوی مرگ می کنم می ترسم خدا قهرش بگیره ولی واقعا خسته ام

نود درصد مادرا همینن اون محدود مادران هم چند تا کمکی خوب دارن که باز همونم سخته خدا هم درک میکنه پس خیلی سخت نگیر به خودت 

وای نه من دیگه نمی تونم واقعا😔

واقعا سخته

دلم نمیخواد به اون روزا برگردم

ولی نگران نباش خیلی زود میگذره

خدا بعدش یه دختر بهم داد برعکس پسرم خیلی خوابش خوب بود من اصلا هیچی نفهمیدم

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

چه جالب من یکبار امجبن تامیکی زدم همه ریختن سرم که چرد اوردی تو تاشرایطشو نداشتی نباستی بیارز و اینحرفا 

بخدا امه چیم امادا بشه وقتی بچا گریه رو داری داغون نیشی 

بخصوص حمایتی از شوهر نداشته باشی

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
منم دخترم تا دوسال نیمگی شبا مث نوزادا گریه میکرد الانم که ۳ سالشه کله سحر بیدار میشه من بخاطر بیخاب ...

وای من اصلا بیخوابی رو نمیتونم تحمل کنم

اگه یروز خوابم کامل باشه تا ۳روز باید بخوابم تا حبران بشه وگرنه سردرد و بیحالم

2810