دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی من بد جور ب قومم متعصبم، ولی اگه از اعراب ایران کسی گفته چند زنه هستیم بدون اعراب شادگانن و عرب ...
بله مشخصه تعصب دارید..تعصب هم داشته باشید کسی توهینی نکرده..من خودم از دوستان عربم خاطره ی خیلی خوبی دارم..خیلی بامعرفت بودن..اون عرب هایی هم که گفتم چند همسری رو افتخار میدونستن برای خانواده اونا زشت نبود و جا افتاده بود..دیگه اداب شون این بود چه به مذاق ما خوش بیاد چه نیاد
به عنوان یه اهوازی که بین عربا زندگی کرده حاضرم تا اخر عمر ازدواج نکنم ولی با پسرای عرب ازدواج نکنم 😂 به همشتریا و عربامون برنخوره که اینا حقیقته، اول اینکه اگه پولدار میخای پسره به درد نمیخوره که گلم! واسطه هارو حذف کن برو سراغ پدر چون پدره همه چی داره😂 دو اینکه اکثرا بی عرضن ، رفتار درست با زنو بلد نیستن اصن ناز نمیکشن محبت هم یوخ!
عرب پولداااار میخای کویت عزیزم عمان! لبنان هم عالیه اینجا به دردنمیخوره
میشه لطفا وقتی میخاید جواب کامنت هامو بدید اولش فکر کنید؟ من یکمی حساسم دراماتیکم با زبون تند و تلخ با من حرف نزنید ، از شما چه پنهون؟ یکی بم بگه بالا چشت ابروِ هم ناراحت میشم .