2777
2789
عنوان

آیا خیانت چتی با گرفتن حق طلاق وحضانت ببخشم اسکرین 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 57 پست
آفرین کیف کردم از شجاعت و آگااهیت حق طلاق و حضانت رو بگیر ازش میشینه سر جاش

به نظرت کافیه خودش میگه ماشینارو بزنم به نامت ولی بچه ها رو نمیدم ولی یه چند روز بهش سخت بگیرم قبول میکنه تحملش کمه کافیه یکم باهاش نرمی کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا گلم کلا خیانت حس مضخرفیه الهی به حق این ماه عزیز هیچکس تحربه نکنه یا کاش اصلا هیچ وقت نفهمه

خیانت کی نمیبینه ...

خیانت عاطفی جنسی داریم .

اره دعوامون میشه ولی طلاق نه .

زندگیم را میکنم .عقب نمیشینم .

تو همون گیرو دار مامانم و کلی رن دیگه پیشرفت کردند .شوهرشون اموال شوهرش دستش افتاده .مادربزرگم هم سرش قرار بود هوو بیاد.

زنهای فامیل سرشون هوو اومده .

خیانت چتی خیانت عاطفیه .

هوو و دوست دختر واقعی خیانت جنسی .

هیچ کدوم باعث نمیشه از حقمون عقب بشینیم .با اینکه نصف اموال به نام زن میشد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
به نظرت کافیه خودش میگه ماشینارو بزنم به نامت ولی بچه ها رو نمیدم ولی یه چند روز بهش سخت بگیرم قبول ...

عااالی 

من تو مرحله اول خونه و ماشین رو گرفتم 

کلی سر به زیر شده 

۳۶۰ درجه اخلاقش تغییر کرد بام اصن اون ادم نیس انگار 

و متاسفانه دنبال طلاق نیستم روحمو اماده تکرار خطاش کردم  در این صورت حضانت  و حق طلاق و مرحله اخر با مهریم از روش رد میشم 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
عااالی من تو مرحله اول خونه و ماشین رو گرفتم کلی سر به زیر شده ۳۶۰ درجه اخلاقش تغییر کرد بام اصن اون ...

خیلی سخته من شوهرم فکر میکنه من فقط دنبال طلاقم نمیفههمه من قصدم ادامه زندگیه دوست دارم زندکی کنم ولی اونه تلاشی نمیکنه برای بهتر کردن رابطه 

خیانت کی نمیبینه ...خیانت عاطفی جنسی داریم .اره دعوامون میشه ولی طلاق نه .زندگیم را میکنم .عقب نمیشی ...

نمیدونم چی بگم 

من طاقت ندارم اصلا به پیشرفت فکر نمیکنم خودم شغل دارم از دیروز که فهمیدم کارمو ول کردم نشستم به گریه کردن

خیلی سخته من شوهرم فکر میکنه من فقط دنبال طلاقم نمیفههمه من قصدم ادامه زندگیه دوست دارم زندکی کنم ول ...

مرد باید زیر منگنه باشه 

همسرم میدونه اهل زندگیم ینی فهمید اخه چند سال میگذره از تایمی که بهم خونه و ماشین داد اگه میخاسم برم که رفته بودم 

موندم که زندگی کنم اگه هوسش و زنای هرزه بزارن

مرد باید زیر منگنه باشه همسرم میدونه اهل زندگیم ینی فهمید اخه چند سال میگذره از تایمی که بهم خونه و ...

آره کامل قبول دارم این حرفو انقدر بهش فشار میارم قبول کنه 

من که نگاه میکنم واقعا قصدم طلاق نیست یه تضمین برای عدم تکرار 

نمیدونم چی بگم من طاقت ندارم اصلا به پیشرفت فکر نمیکنم خودم شغل دارم از دیروز که فهمیدم کارمو ول کرد ...

اینکه الان غمگینی حقه 

اینکه حال و حوصله نداری هم حقه 

به این فکر کن مردا همشون یه پُخن 

باز خوبه گیر کسی افتادی که ابراز پشیمونی کرده و حاضره تاوان و تضمین بده 

همینطوری که عاقلانه پیش رفتی ادامه بده عقلتم دس احساست نده 

اینکه الان غمگینی حقه اینکه حال و حوصله نداری هم حقه به این فکر کن مردا همشون یه پُخن باز خوبه گیر ک ...

نه عمرا من راستش از چند سال قبل خواستم گفتم بیا دادگاه اینا رو بده من میبخشم همون مهسای قبلی بشم خوش خنده جامم میارم کنارت قبول نکرد منم سه ساله بهش روی خوش نشون ندادم 

ولی با این گهی که زده حالا قبول کرده ولی برای حضانت اذیت میکنه 

باید از در دوستی باهاش وارد بشم تا قبول کنه 

اره خوبه مهرت چقدره؟ اگه زیاده و نبخشیدی همین شرط خوبه اگه نه بجای این نصف خونه یا ماشین ... بخواه چ ...

مهرم سکه اس 300 تا نه مکه خرم ببخشم 

خونه به ناممه 

حق طلاق میخوام که دیگه دنبال پیگیر بودن برای اثبات گند کاری‌اش نباشم 

مهرم سکه اس 300 تا نه مکه خرم ببخشم خونه به ناممه حق طلاق میخوام که دیگه دنبال پیگیر بودن برای اثبات ...

مگه خرم ببخشم😂👌🏻💗

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

2810