2777
2789
عنوان

اسهال طولانی مدت کودک یازده ماهه

43 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. پسر من یازده ماهشه ، تا هشت نه ماهگی بخاطر رفلاکس ببلاک اِی آر دادم. بعد ببلاک معمولی دادم و بعد از مدتی دیدم شکمش روان شده ... البته همزمان شد با دندان درآوردن و خیال کردم چون بی اشتها شده و بیشتر شیر میخوره لابد سفت نبودنه مدفوعش طبیعیه. بعد نان دادم و اسهالش بیشتر شد طوریکه لای پاش سوخت شدید . گیگوز دادم و یه مدت همون حالت مدفوع شل رو داشت اما الان دو سه روزه باز اسهال داره و سوخته شدید. کسی تجربه مشابه داره؟ ممکنه آلرژی داشته باشه به این شیرها؟

دوستان لطفا راهنماییم کنین . دیگه واقعا کلافه شدم ... بچه م هم گناه داره طفلکی نه وزن میگیره نه غذا میخوره از وقتی شیرشو عوض کردم.

تازه همین دو سه روز که میگم دچار اسهال شده کلی دونه ریزه هم صورتش ریخته.... خیال کردم بخاطر موز هایی هست که به زور میدم که کمی یوبس بشه. ولی موز رو قطع کردم اما دونه ها هنوز هستن.... شدیدا هم سوخته جای پوشکش :(

ببین من اینارو میگم لطفا زودتر بررسی کن با دکتر

الرژی به پروتئین یا لاکتوز یهو بوجود میاد، نگو تا الان الرژی به شیرخشکش نداشته چون یهو خودشو نشون میده

بهش کپسول لاکتوکر بده،کپسولو باز میکنی تو یکم اب یا شیر، ولی فقط برای درمان اسهالشه

باید علت اسهال مشخص بشه که احتمالا یه حساسیت به شیر یا پروتئینش یا لاکتوزشه که بری دکتر و تشخیص بده بهت میگه چه غذاهایی نباید بش بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان لطفا راهنماییم کنین . دیگه واقعا کلافه شدم ... بچه م هم گناه داره طفلکی نه وزن میگیره نه غذا ...

پس بااون دونه های ریز صورتش ششششششک نکن حساسیت داره،

عجیبه چرا انقدر تحمل کردی و دکتر نبردی و بچه رو اذیت کردی

پس بااون دونه های ریز صورتش ششششششک نکن حساسیت داره،عجیبه چرا انقدر تحمل کردی و دکتر نبردی و بچه رو ...

ممنون عزیزم ، با دکترش تلفنی در ارتباطم ، میگه اگر بی قرار نیست دونه های صورتش مهم نیست!!! هرچی میگم حساسیت به پروتئین گاوی نیست؟! میگه نه! اوایل میگفت بخاطر دندونه به احتمال زیاد . الان دوتا بالا و دوتا دندان پایین در اومدن ، حالا مجدد دیروز ازش پرسیدم میگه یه ازمایش مینوسم برو بده

اسهال برای بچه خیلی خطرناکه ممکنه منجر به فوت بشه در اثر کم آبی حتما ببرش اورژانس که معطل نشی بهش سر ...

دوستان قوام مدفوع مهمه برای اینکه بهش بشه گفت اسهال یا تعدادش؟ چون زیاد نیست تعدادش ، مثلا چهار یا نهایتا پنج بار در روز. مثلا امروز چهار بار بود که چون روز قبلشم خوراکی یبوست زا بهش داده بودیم امروز دو دفعه شکمش ببخشید سفت کار کرد و دوتا دیگه شل بود

پس بااون دونه های ریز صورتش ششششششک نکن حساسیت داره،عجیبه چرا انقدر تحمل کردی و دکتر نبردی و بچه رو ...

عزیزم میشه لطفا کامنت آخرم رو که در جواب به اون دوستمون نوشتم رو بخونید و اگر مطلعید بهم پاسخ بدید؟ متشکرم

اینم بگم بچه م چن ماهه غذا نمیخوره. باید گاهی به زور چن قاشق بهش بدم وگرنه تمایلش فقط به شیره