2777
2789
عنوان

شوهرم دلمو شکست 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون مساله خودش عاملی هست برای رفع استرس چطور ممکنه که نباشه

زود ....داره یک مساله

دو همیشه خسته است به یه مساله فکر کنه نمیتونه به مسائل دیگه فکر کنه

سوم واریکوسل داره و سرد مزاجه برعکس اینکه خودش میگه گرمه😏

۲۲تا کتابه باید بخونی وگرنه سوالاتو پیدا نمیکنی

ولی راحته آزمونش هم زود به زود برگزار میشه ولی مهر بگیری بیمه داری خوبه بگم در ماه ۳۰ تومن از مهرت در بیاری 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
😔😔😔اوایل خیلی برام مهم بود الان بعد یک ماه شاکی میشم دستمزدمم گرفتمدیگه اصلا مطرحش نمیکنم

حق داری عزیرم

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
دوستم میگف یه عمه دارم ۵۰ سالشه مشغله شوهرشم زیاده عمه اش می‌گفته هر شب رابطه داریم مثل لیلی مجنون ه ...

اکثر زندگی ها همینه

الان همه سرشون شلوغ هست

نمیشه که همه چیزو گذاشت کنار

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
پرستار؟تو خرجای زندگیش مونده

بله چون خودت رو پایین گرفتی بهت حس مصرف کننده بودن و زیر دست میده

بگو من مهندسم نیاز دارم درس بخونم برای خودم کسی بشم الان شدم پرستار بچه نق نقوی تو. پس خودم چی. من برای خودم کسی بودم. نه پولی داری نه محبتی میکنی نه رابطه ای درست درمون داریم، دلم به چی تو خوش باشه؟ 

ولی راحته آزمونش هم زود به زود برگزار میشه ولی مهر بگیری بیمه داری خوبه بگم در ماه ۳۰ تومن از مهرت د ...

میدونم اما انگیزه ندارم افسرده شدم،دخترم نمیذاره کتاب باز کنم الانم بیداره هنوز،انگیزه پشتکار😔حس خوندن،همش میگم نمیشه نمیتونم

از طرفی از رشتم خوشم نمیاد ماجرا داشت که واردش شدم

بله چون خودت رو پایین گرفتی بهت حس مصرف کننده بودن و زیر دست میدهبگو من مهندسم نیاز دارم درس بخونم ب ...

😔😔😔😔از من توقع داره همیشه،غر هم میزنه

انقد کوچیکم کرد با حرفش که تا قیام قیامت طرفش نمیرم

یه مدت میخوام برم خونه مامانم مسافرت طوری..دلم شکسته