2777
2789
عنوان

واقعا از این شهر متنفر شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 134 پست
کل ایران افغانستان شدهخیلی بد موقع. تو اوج شلوغی رفتی مشهد

پول هتل دادم وگرنه همین امشب برمیگشتم تهران 

عزیزم حرم فوق العاده شلوغ و وحشتناگه اوضاعش ی دونه ایرانی پیدا نمیکنی حس غربت میکردم داخل حرم نمیدونم متوجه میشی منظورمو یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

السلام علیک یا امام رضا 

السلام علیک یا غریب الغربا

عرب ها و...مهمان امام رضان ایشان طلبیده من وشما چه کاره ایم 

مهمون چشم دیدن مهمون دیگه رانداره شده حکایت شما 😜✋🤣

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

چمران که رفتی همه آثار باستانی هست اجازه خراب کردن ندارم اونجا زمیناش اصلا قیمت نداره از بس که گرونه ...

اوووووووو

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

عزیزم تهران می موندی از همونجا دعا می کردی وقتی اینقدر حساسی 

حرم همیشه مخصوصا تو تعطیلات شلوغه پس ما که اینجا زندگی می کنیم باید چی بگیم 

بعدم اطراف حرم همیشه شلوغه 

و کلا تو مشهد بافت اطراف حرم و دورش و کلا اون طرفا

جای متوسط و رو به پایینی هست 

کلا ی کوچه رفتی داری راجع به کل مشهد نسخه می پیچی ؟😂😐

افغان ها برای کار دور حرم هستن اکثرا کارگر و پادو هستن عرب ها اینجا اکثرا برای عمل جراحی میان مشهد ب ...

یعنی ی نهضت سواد آموزی میرفتی میدونستی که هرکه وارد مشهد بشه توریست ب حساب میاد چ ایرانی باشه خارجی چ مردم خودتون چ مردم اونا

دارای مدرک ارغمنيسارنطوس
خب مسافر زیاد دارهمهاجر هم زیادوهمجور آدمهست

عزیزم تنهایی فکر کردی ؟؟ چه نتیجه گیری بزرگی 

خب گلم منم انتظار این حجم وحشتاک غیر ایرانی نداشتم بعدم ادمای درست درمونی هم ک نیستن حل بهم زنن 

بخاطر همین خورد تو ذوقم تو حرم حس غربت میکردم ی دونه ایرانی میدا نمیکردی

الان تایم شلوغیشه 

ولی اره در کل نژادهای مختلف زیاد میرن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

میان زیارت دیگه همه قشری میاد چون زبون متفاوتی دارن قرار نیس ادمای حال بهم زنی باشن حرمم که فوق العاده ارامش بخشه انقدم بزرگ هست که راحت ادم خلوت کنه 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.