2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی و لکه بینی

264 بازدید | 16 پست

سلام 

دوستان من هفت شهریور پریودم تموم شد 

هشت شهریور رابطه محافظت نشده داشتم

نیم ساعت بعدش دو تا قرص یک و نیم تنسی خوردم 

۵ روز بعد مصرف قرص لکه بینی داشتم ب مدت ۴ روز

الان نه درد دارم نه چیزی 

باید وایسم سر تایمم پریود بشم؟احتمال بارداری ک وجود نداره؟تورو خدا بگید استرس دارم الان ۱۶ روز از تاریخ خوردن قرصم‌میگذره 

پس کی پریود میشم😭😭😭😭

سلام خواهرا تروخدا کمکم کنید

من نتونستم تایپک بزنم

من صب برام ی پیام اومد که از من شکایت شده

زدم رو لینک شماره و کدملی و اسمم رو وارد کردم و بعد ی برنامه برام نصب شد برنامه رو پاک کردم زود چون شماره حساب خاس و از همونجا فهمیدم ک کلاهبرداریه

الان دارم سکتهههه میکنم چی میشع الان

با خط من واسه مخاطبام این پیامک میشه

عکسام چی میشه

تروخدااا کمکم کنید اگ سیممو بردارم مشکلی پیش نمیاد دیگه😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرا تروخدا کمکم کنیدمن نتونستم تایپک بزنممن صب برام ی پیام اومد که از من شکایت شدهزدم رو لین ...

دقیقا کلاهبرداریه همین اتفاق افتاد برای یکی از فامیل هامون بعد دوروز کل حساباش خالی شد

فقط هرپولی تو حساب هات داری بردار و به نظرم به پلیس فتا هم بگو

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
دقیقا کلاهبرداریه همین اتفاق افتاد برای یکی از فامیل هامون بعد دوروز کل حساباش خالی شدفقط هرپولی تو ...

پلیس فتا زنگ زدم برنداشتن

اون مهم نیست میگم ب مخاطبام پیام ندن

شارژمو خالی کردم بنظرتون پی بدن خودم میفهمم؟

پلیس فتا زنگ زدم برنداشتناون مهم نیست میگم ب مخاطبام پیام ندنشارژمو خالی کردم بنظرتون پی بدن خودم می ...

نمیدونم فک کنم از خط شما پیام بدن به نظرم یه استوری بزار که خط شما هک شده و اگه پیامی چیزی رفت شمانیستی حداقل بایک تماس از شمابپرسن 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
آره منم یه هفته از موعدم گذشته بود کلی استرس داشتم بعد پری شدم

سلام دوست عزیز

من دیروز موعدم بود اما نشدم هنوز 

علائم انچنانی هم ندارم فقط گاهی اوقات زیر دلم میگیره ول میکنه چیکار کنم

سلام دوست عزیزمن دیروز موعدم بود اما نشدم هنوز علائم انچنانی هم ندارم فقط گاهی اوقات زیر دلم میگیره ...

منم ماه پیش اورژانسی خوردم یه هفته بعدش لکه بینی داشتم ولی بعد یه هفته از موعدم گذشته بود خيلي  استرس کشیدم میخواستم برم آز بدم بعد ۸ روز پری شدم . منم تاخیر داشتم نگران نباش. من هیچ علائم پریودی نداشتم کلی هم سیاه دانه خوردم  

منم ماه پیش اورژانسی خوردم یه هفته بعدش لکه بینی داشتم ولی بعد یه هفته از موعدم گذشته بود خيلي استر ...

مال من شده ۲۶ روز که قرص رو مصرف کردم 

ببخشید تاریخ پریودیم میشه تاریخ لکه بینیم یا نه 

همو موعد قبلیم ک باشه گذشته 

گیج شدما😭

2810