2777
2789
عنوان

دنیا برام سیاه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دو روز پیش سقط داشتم حال تو رو دارم.... اما سپرده بودمش به خدا.... حتما این دنیا واسش کوچیک بوده ...

درسته عزیزم  شاید  همینه وای انقد  حالم  بده   نمیدونم چیکار کنم  هی اهنگ گوش میدم  یا  یه کاری میکنم فراموش کنم ولی نمیشه  چقد  ادم می سوزه  خدا  ب جفتمون  صبر بده  عزیزم  انگار دیگ  هیچ  بچه ای  نمیخواد  من  بدنیا  بیارمش 😒 شاید مادر خوبی نیستم 

اللهم عجل لولیک الفرج
درسته عزیزم شاید همینه وای انقد حالم بده نمیدونم چیکار کنم هی اهنگ گوش میدم یا یه کاری میکن ...

اینکه میگی حالم بده  منم داغونم.... فراموش نمیشه اما آروم میشیم  من دو سال پیش هم سقط داشتم  فراموش نکردم. اما اروم شدم... این سری هم واسم سخته   بچم فقط ۱۰ سانت بود  معصومانه و بی پناه افتاد روی تخت دلم واسش کباب شد.... دوسش دارم. پاسش دعا میکنم   اما این تقصیر من نبوده یا دلیل نمیشه من لیاقت نداشتم... این قانون طبیعت هست همیشه ضعیف ها حذف میشن انتخاب من و تو نیست انتخاب طبیعی هست ... به قول قدیمی ها تقدیر و سرنوشت  از نظر من رسم طبیعت و زیست شناسی

به خودت حرفای منفی نزن.... فقط این روزا خودت و خالی کن   گریه کن داد بزن جیغ بزن جواب کسی و نده ... هر طور میتونی خودت و خالی کن

اینکه میگی حالم بده منم داغونم.... فراموش نمیشه اما آروم میشیم من دو سال پیش هم سقط داشتم فراموش ...

بمیرم  برات تو که  خیلی  داغت  بدتر از منه  ان شاءالله خدا  بهت  یه بچه سالم  و صالح بده تا دلت  سوختت  اروم شه 

منم وقتایی ک تنهایم   بالشتو میرارم  جلو دهنم جیغ میزنم خیلی  لحظات  خفقان اوری هست   دییییگ  هییییییچییییی  برام  قشنگ  نیست  از هیچی  لذت نمی برم  خیلی  ادم  بی پناه میشه    خدا خودت  رحم  کن  به دل اون کسایی ک بچه های  بزرگترشونو از دست میدن   اصلا دلم  بشدت  برای همه مادرا ی داغدیده میسوزه  با اینک من اصلا  جای اونا نیستم  دنیا  و  قصر  و هم  به اون مادرا  بدن بازم  مثل جهنمه 😫😫😫😫 

اللهم عجل لولیک الفرج
هر داغی به اندازه خودش سخته.... واسه هر داغی باید عزاداری کرد..

چقد زندگی  کردن  سخته  محکومیم  به  کشیدن این  سختی   

واقعا  مرگ  نعمت  بزرگیه 

اللهم عجل لولیک الفرج
چقد زندگی کردن سخته محکومیم به کشیدن این سختی واقعا مرگ نعمت بزرگیه

دنیا زندان مومن است.... من خیلی ادم مذهبی نیستم اما بعضی حدیث ها و.... آرومم میکنه. کلا امسال تابستون واسه من و همسرم تابستون سختی بود  مشکلات دیگه ای هم پیش اومد... ولی چاره ای جز ادامه دادن نداریم    من هنوز به زندگی امید دارم....

دنیا زندان مومن است.... من خیلی ادم مذهبی نیستم اما بعضی حدیث ها و.... آرومم میکنه. کلا امسال تابستو ...

چقد حرفات  قشنگه ان شاءالله اخرتمون  زیباست ❤️

اللهم عجل لولیک الفرج