معمولا اول سر مهریه توافق میکنن بعد میرن ازمایش میدن
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
بین اگه خدای ادم خوبیه اخلاقش خوبه چه بدونم اوکیه باهات مطمعنی قرار نیست اذیت کنه ولش کن زیاد سخت گیری نکن سر مهریه مهم اخلاق طرفه که سر هرهیچپوچی دعوا راه نندازه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
هی داد از شانس من که ندارم همسر سابق خودم را چی میگید
😑😑اشکال نداره هرکاری میکنی با احتیاط بکن بین الان همسایه ما هر دوتاشون طلاق گرفتن ازدواج مجدد هستن اما هرروز خدا بحث دعوا دارن الان باز دعوا داشتن اگه نیازه بری بیرون بیشتر شناخت پیدا کنی برو باهاش حتی اگه مثلا خانواده مخالف باشن مقابلشون وایسا سر اشنایی بیشتر خلاصه ک این زندگی خود توعه نه زندگی اونا نزار دیگران تصمیم بگیرن