2777
2789
عنوان

مامانا اگه سرزنشم نمیکنید بیاید لطفا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 57 پست
باز پسر شنا خوبه نمیره من میترسم دستشوییش بگیره بره تا زمانی که بیاد خونه عفونت نگیره

باهاش کار کن اگه یاد گرفت که هیچ اگه نگرفت دیگه اخه چاره ای نداری خب . بالاخره توالت رفت کارشو کرد نتونست بشوره چیکار کنه؟ بهش دستمال کاغذی بده بگو حتما خودشو پاک کنه با اون . بهتر از اینکه که خودشو خیس کنه یا با اون کثیفی بشینه حداقل با دستمال پاک میکنه تا بباد خونه بشوریش قشنگ

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

چندماهه، جیششو یاد گرفته ، پی پی رو نمیتونه بشوره

خییلی دیریادش دادی که.ازسه چهارسالگی بایدحداقل خودش بره دستشویی .خودش جیششوبشوره.

شستن پی پی یکم سخته برابچه.ولی خوب بایدخیییلی زودترازاینابه فکرمیبودی.بچه ی اولته؟

ماهم یه دختری توی فامیلمون هست که امسال میره اول ،ولی هروقت میره دسشویی شلوارشودرمیاره بعدمیره.اون روزبه مامانش گفتم اینکه باشلوارنمیتونه بره دستشویی، اونوقت مدرسه چیکارمیکنه پس؟ برگشت گفت نه خونه دستشوییشومیکنه بعدمیره مدرسه.😏🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار دوبار لباسشو خیس میکنه بعد یاد میگیرهمشکل از یادگیری بچت نیست مشکل از حساس بودن خودته که حاضر ن ...

نه برای من خیس شدن لباس مهم نیست، یکی اینکه بدون شلوار بلده بره ولی تو مدرسه که نمیتونه شلوارشون دربیاره، خیس میشه خودش گریش میگیره اعصابش خورد میشه میگه تو بشور

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
عزیزم منم دخترم وقتی همسن دختر شما بود استرس داشتم و ذهنم درگیر بود.نگران نباش،مدت زمان پیش دبستانی ...

صحبت کردم بهم گفتن باید خودت یادش بدی🤦‍♀️

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خییلی دیریادش دادی که.ازسه چهارسالگی بایدحداقل خودش بره دستشویی .خودش جیششوبشوره.شستن پی پی یکم سخته ...

اینم تازه ۵ سالش شده، خب بچه با بچه فرق داره ، پسرم بچه اولم ۴ سالگی یاد گرفت ولی دخترم همکاری نمیکنه بچه دوممه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
باهاش کار کن اگه یاد گرفت که هیچ اگه نگرفت دیگه اخه چاره ای نداری خب . بالاخره توالت رفت کارشو کرد ن ...

وای دارم از ناراحتی میمیرم🤦‍♀️

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

اصلا ناراحتی نداره اسی 

بچه با بچه فرق داره یکی زود یاد میگیره یکی دیرتر 

بالاخره که یاد میگیره 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

اینم تازه ۵ سالش شده، خب بچه با بچه فرق داره ، پسرم بچه اولم ۴ سالگی یاد گرفت ولی دخترم همکاری نمیکن ...

حالاکاری که شده.ولی تاشروع مدرسه بزارخودش بره.اصلاکاریش نداشته باش که دردستشویی رو  براش بازکنی یاآبوبراش بازکنی.بزارهمه ی مراحلوخودش طی کنه.هروقت گفت دستشویی دارم ریلکس بهش بگوخودت برو.اگه هم مقاومت کردبازبون خوش براش توضیح بده که بزرگ شده .بهش بگوکه تومدرسه من پیشت نیستم که ببرمت دستشویی یابشورمت.

اسی آخه توی یکی ازتاپیکهات گفتی که دوتاپسردارم سومی هم حامله م.گفتی که فامیلهام میگن یه دخترهم بزا. الان میگی دخترم میره پیش دبستانی

ببخش اینوپرسیدم کنجکاوشدم

نیمه دوم ۹۷ و نیمه اول ۹۸ ای ها

مرسی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗