2777
2789
عنوان

مامانا اگه سرزنشم نمیکنید بیاید لطفا😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 57 پست
عیبی نداره اسی چیزی نیست که بخوای ناراحت شی چاره ای نداری اگه یاد نگرفت هروقت تعطیل شد و اومد خونه ش ...

اینم دستش نمیرسه نمیتونم، آخه با شور تکثیف بشینه تا تعطیل شه؟🤦‍♀️

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال متولد چه سالی میرم پیش دبستانی؟؟

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
دقیق همین کار رو میکنم شلنگ رو هردفعه هرچی بهش میگم فایده نداره اشتباه میگیره لباسشو خیس میکنه و آخر ...

عزیزم دست چپ و راستشو خوب بلده؟

اگه دختره به اون دستی که باهاش مینویسه النگو بکن دستش و بگو شلنگ رو با اون دست بگیره و چند بار اول هم شلوارشو در بیاره

بهش بگین باید یاد بگیره میخواد بره مدرسه باید بتونه خودشو تمیز بشوره اگه نشوره ممکنه انگل بگیره و....

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
چیز عجیبی نیست خب ، پسر منم باید بره پیش امسال ، همیشه شلوارش کامل در میاره میره دستشویی باید باهاش ...

خب منم همین مشکلم دارم تو پیش دبستانی تنها می‌رن دستشویی نمیتونه پی پی شو بشوره چی میشه منم نیستم کنارش؟

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
اینم دستش نمیرسه نمیتونم، آخه با شور تکثیف بشینه تا تعطیل شه؟🤦‍♀️

خب چاره دیگه ای هست؟؟؟ ببین پسر من میدونم تو خونه ببرمش توالت دیگه تا تعطیل شه اونجا دستشویی نمیره یعنی اخلاقشو میدونم که تا ساعتها خودشو نگه میداره ولی بازم برای اطمینان حتما شورتشو عوض میکنم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

عزیزم دست چپ و راستشو خوب بلده؟اگه دختره به اون دستی که باهاش مینویسه النگو بکن دستش و بگو شلنگ رو ب ...

از همین میترسم خدای نمرده مریض شه، اگه شلوارشو کامل درازه میتونه مشکل اینجاس که تو مدرسه که نمیتونم شلوارشو دراره کل هیکلش با شلنگ خیس میشه

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
خب چاره دیگه ای هست؟؟؟ ببین پسر من میدونم تو خونه ببرمش توالت دیگه تا تعطیل شه اونجا دستشویی نمیره ی ...

باز پسر شنا خوبه نمیره من میترسم دستشوییش بگیره بره تا زمانی که بیاد خونه عفونت نگیره

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
از همین میترسم خدای نمرده مریض شه، اگه شلوارشو کامل درازه میتونه مشکل اینجاس که تو مدرسه که نمیتونم ...

بهترین کار اینه بهش بگو پاچه های شلوارشو موقع دسشویی بزنه بالا چند بار تا یاد بگیره.

شاید شبر ابو زیاد باز میکته...

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
۹۸

مرسی

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
بهترین کار اینه بهش بگو پاچه های شلوارشو موقع دسشویی بزنه بالا چند بار تا یاد بگیره.شاید شبر ابو زیا ...

ممنون از پیشنهاد خوبت باز اینم خودش یه راه حله ، توکل بخدا

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸