خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 عنوان دوستپسراتون همچین کاری میکنن(علامت سوال) | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 37 پست مثلاً ساعت ۲نصفه شب بگی زمین خوردم منطقیش این نیست لااقل تعارف بزنه بگه بیا ببرمت دکتر؟ دل نگران کودکان غزه.... 1403/06/24 | 13:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 خب پسره به خانوادش چی بگه بگه کجا دارم میرم ؟ با خانوادش زندگی نمیکرد اصلا دل نگران کودکان غزه....
agah عضویت: 1399/08/08 تعداد پست: 2772 خب پسره به خانوادش چی بگه بگه کجا دارم میرم ؟ بعد دختره به خانواده اش بگه ساعت دو شب با کی میخواد بره دکتر
miss_asal_turk عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3925 با خانوادش زندگی نمیکرد اصلا با این حساب باید میومد من چه طور آدمی هستم
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 😂😂😂من بگم هم توقع ندارم تعارف بزنه تعارف زد ازین ناراحت بودم تعارفش خشک خالی بود🤕😂 دل نگران کودکان غزه....
miss_asal_turk عضویت: 1402/08/24 تعداد پست: 3925 بعد دختره به خانواده اش بگه ساعت دو شب با کی میخواد بره دکتر اینو اول گفتم من چه طور آدمی هستم
عروس_امیرآقا عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 3067 قضیه مال پارساله یهو یادم افتاد 😂 یاد این آهنگ افتادم که میگفت پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت، عباس قادری افتادم:))بعد از یکسال گذشت اومده اهنگ خونده:))شماهم اینطور بعد از یکسال اومدی میگی باید ناراحت میشدم یا انتظار داشتم یا نه:))
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 یاد این آهنگ افتادم که میگفت پارسال بهار دسته جمعی رفته بودیم زیارت، عباس قادری افتادم:))بعد از یکسا ... آدم بعد کات میشینه همه کارای طرف رو تحلیل میکنه🤕😂 دل نگران کودکان غزه....
zara___64 عضویت: 1401/06/20 تعداد پست: 14375 خانوادم میدونستن یعنی هم پدرت هم مادرت خبر داشتن؟ من مدتیه فهمیدم دخترم دوست پسر داره پسره هم قرار گذاشت با منم حرف زد و گفته دو سال بهم وقت بدین تا بیام جلو... انقدر استرس دارم همسرم بفهمه😥
گهربار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 433 مطمعنی عاشقته چون یه عده برای رفع بیکاریشون سرگرمی رل میزنن و بعد یه مدت جوری رفتار میکنه که سرد بشی خودت کات کنی به همین خاطر حتی خرج نمیکنن از اون طرف اما قصدش جدی باشه بخوادت هم غیرتی میشه هم راضی نمیشه که ..... تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺 راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑. ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
گهربار عضویت: 1403/06/03 تعداد پست: 433 ماله تو رو نمیدونم ولی من حتی با لحن شوخی هم میگفتم دل درد دارم زودی میومد در خونه به زور هم که میشد دکتر میبرد تجربه را تجربه کردن خطاست .....💔🥺 راستی من کاسه داغ تر از آشم خخخخ 🤣😑. ببین من افسردگی دارم یهو دلتو شکستم معذرت🥺🥺🥺🥺🥺😘😘😘
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 یعنی هم پدرت هم مادرت خبر داشتن؟ من مدتیه فهمیدم دخترم دوست پسر داره پسره هم قرار گذاشت با منم حرف ز ... بابام نمیدونست عزیزم نمدونم اگه میفهمید واکنشش چی میبود ولی آجیم و مامانم اوکی بودن دل نگران کودکان غزه....
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 کجا بوده زمبن خورده خونه مون🤕 دل نگران کودکان غزه....
خدا_تو_رو_دوست_داره مدیر استارتر عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1931 ماله تو رو نمیدونم ولی من حتی با لحن شوخی هم میگفتم دل درد دارم زودی میومد در خونه به زور هم که میشد ... این یه تعارف خشک و خالی زد😕 دل نگران کودکان غزه....