2777
2789

البته اونایی ک توخ نه هستن باهم فیلم میبینید؟

حرف میزنید؟

بابچه بازی میکنه؟

چکارمیکنه؟؟

شوهرمن صبح تا۱۲میخوابه پامیشه ناهارمیخوره دوباره میخوابه یامیره تواتاق سرش میکنه توگوشی ۴ و۵ بیدارمیشه پای تی وی و گوشی و شام وخواب 

ن حرفی بامامیزنه ن بابچه هابازی میکنه 

ن بیرونی ن هبچ

امروزم یه قرص توجیبش پیداکردم زدم تو گوگل دیدم قرص خوابه😩اینم بگم کلا خوش خوابه نیازی ب قرص نداره 

خسته شدم ازاین زندگی کسل کننده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فیلم میبینیم حرف می‌زنیم کلا شوهرم کم خوابه برعکس من که عاشق خوابم   روزای تعطیل دیوونه میشم تا چشم گرم میشه بیدار میشه   گوشی بازی میکنیم خرید داشته باشم می‌ره انجام میده باهم ناهار میخوریم هله هوله میخوریم 

شوهر منم همینه ..قرار میذاریم که مثلا فلان روز تعطیله بریم جایی بی پول میشیم کنسل میشه😂😂 ولی اگه پول داشته باشه ب تعطیل بودن و نبودن کاری نداره میبرتمون بیرون 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

خرید میریم خودش باشگاه میره فیلم می بینیم و دردناکترین قسمتش اینه که میره تو اینتسا کلیپا رو‌ میبینه صدام میزنه میگه بیا ببین....نه یع بار دو بار ده بار....نمیاره ها به من میگه تو بیا ببین😁😁

من شغلم تعطیلی داره چون کارمندم ولی همسرم هیچ روزی تعطیلی نداره، هرتایمی باشه یهو می‌ره سر کارش 

ولی زمانی تو خونست اگه بخواد بخابه منم میخابم بعدم ک باهم فیلم میبینیم غذا میخوریم بیرون میریم بازی میکنیم

هیچکاری نمیکنه سرش تو گوشی خواب تی وی البته ما طلاق عاطفی هستیم تقریبا

چرا طلاق عاطفی 

البته رابطه ماهم کمتراز طلاق عاطفی نیست

یه سوال داخل طلاق عاطفی دیگه رابطه جنسی ندارید؟

شوهر من روزهای تعطیل میره خریدهای خونه رو انجام میده و با غرغر همه می کوبه تو‌سرمون  میگه شما تا لنگ ظهر خوابید من رفتم تنهایی خرید کردم.

بهش میگم  خب این مرغ ها که آوردی منم یک ساعت باید بشینم تمیز و قطعه بندیشون کنم.  سبزی که آوردی باید بشینم وقت بزارم پاک کنم بشورمش . گوجه خیارو تبدیل به سالاد کنم  . گوشت رو چرخ کنم و ......

میگم تو فقط کارهای خودتو مینی کارهایی که من میکنم رو‌نمی بینی . 

بهش میگم آقا من درسته تا یازده ظهر می خوابم بعد بلند میشم تا شب کار میکنم .

تو برعکسی صبح زود پا میشی کلی خرید میکنی بعد ظهر از دو‌ تا شش عصر می خوابه یعنی خوابون یه اندازه است .

هر هفته این بگو مگو رو داریم .

این نیز بگذرد .....