2777
2789
عنوان

کسایی که لوازم تحریر گرفتید بیاید عکس بزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 35 پست

وییی خوداااااا مبارکت باشههه😍😍

میشه یه صلوات برای حاجتم بفرستی:)🦋 مرسی مهربون       موش کوشولوی من 1402/8/8 بدنیا اومد سالم و سلامت🤠❤ اَللهُّمَ صَلِّ اَلا محَمد وآلِ محَمد وعجل فَرَجَهُم  خدایا شکرت خدایا شکرت●

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره به خاطر همین هرکس مشکل زنانه یا خانواده گی یا هرچیزی داره مشورت با اینجا به جایی نمیرسه همه زیر ...

اصلا دیگه نمیشه صحبت کرد انگار مثلا بری تو مدرسه در مورد مسائل زناشویی و خانوادگی حرف بزنی...اصلا ی جوریه...

حالا این بچه های طفلکی هم مقصر نیستن.ی فضا شبیه اینجا وجود نداره که برن...اینجا هم که تا جوون دارن تبلیغ گرفتن هر چ بازدید بیشتر براشون بهتره.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍
اصلا دیگه نمیشه صحبت کرد انگار مثلا بری تو مدرسه در مورد مسائل زناشویی و خانوادگی حرف بزنی...اصلا ی ...

اره دقیقا همینه

دیگه سایت انقد پره بچه شده

حتی نمیشه مسائل رو بازگو کرد از ترس دختر بچه ها که مبادا فکرشون درگیر این چیزا بشه 

اتفاقا انقد گروه های درسی مسائل دخترونه تو روبیکا اینا هست 

اینا همه‌شون از سر کنجکاویه که اینجان