2777
2789

بچه ها من تو‌تاپیک قبلیم گفتم که یکماه و چند روزه جنینم توقف رشد داشته و قلبش نمیزنه. و من چون علایم نداشتم اصلا نفهمیدم بهش میگن سقط فراموش شده

من در ابتدای  هفته ۱۴, ام فهمیدم جنینم تو ۹، هفتگی مونده و از بین رفته.

دکتر بهم گفت باید بستری بشی ولی چون بارداری اولم بود نمیخواستم داروی هورمونی بهم بزنن یا رحممو با کورتاژ دستکاری کنن پس بنابر این تو خونه سقط کردم.

من تو شیرازم به تجویز عطاری (آقای عدلو که نزدیک تیمچه گل بازار وکیلن) یه دمنوش ترکیبی گرفتم. شامل گل سرخ، برگ سنا، تخم گشتیز

اینارو از هرکدوم یه قاشق بزرگ و پر میریختم تو قوری و یک لیوان آب جوش میریختم روش و میذاشتم نیم ساعت دم بکشه و غلیظ بشه. باید بعد از هر ناهار یه لیوان میخوردم.

روز اول اسهال شدید شدم

روز دوم اسهال شدم ولی یه کم خفیف تر و تمام بادهای بدنم بیرون اومد

تو این دو روز  سه وعده حلوایی که با دوا گرم پخته شده بود هم خوردم.

روز سوم با حالت پریود بیدار شدم. از ساعت ۹ صبح دردام تشدید شد و تا ۱۲ طول کشید.

مرگ رو جلوی چشمام دیدم و ضعف بسیار شدیدی تجربه کردم چند بار هی درد میگرفت بعد میرفتم دستشویی و لخته هام بیرون میریخت وسطاش بالا هم آوردم که بعدش ضعفم بهتر شد.

بعد از سه بار تخلیه شدید خون و لخته و محتویات رحم با مشورت با یه پرستار یه شیاف دیکلوفناک گذاشتم که تا حد زیادی دردمو آروم کرد و به آرامش رسیدم و یه کم خوابیدم

و اینگونه تموم شد بعدشم خونریزی دارم ولی مثه پریودی شدیده دردام خیلی کم شده.

بچه ها من مثه چی از سقط میترسیدم کابوسم شده بود فک میکردم چون یکماهو خورده ای گذشته از مرگ جنین، قطعا یه اتفاق بدی برام میوفته .خدایی خیلی درد کشیدم ولی اگه شمام تو این حالتیت مدام با خودتون بگید دختر البرز نمرد پس منم نمیمیرم😅 حتما حتما حتما کسی کنارتون باشه ضعف شدیدی داره.من که مادرم دستامو گرفته بوذ و خواهرم مدام بهم رسیدگی میکرد.

به امید سلامتی برای همه خانومایی که مادر میشن از بارداری تا زایمان🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه وقتی حرف دکتر علفیا براتون سنده به علم و پزشکی اعتقادی ندارین بایدم درد بکشین

گل مهربون تو همین نی نی سایت ببینید چند نفر رفتن بیمارستان و چقدر درد و خونریزی تحمل کردن با دارو و در نهایت کورتاژ شدن. من بارداری اولم بود یقین دارم که داروی هورمونی و کورتاژ میتونست تا ابد منو و رحمم رو برای باردار شدن تضعیف کنه ( نوشتم میتونست به این معنا که خیلی ها هم این اتفاق براشون نمیافته و احتمالش وجود داشت) در عوض الان میدونم یه پاکسازی رحم انجام دادم و خیالم از بابت دستکاری نشدن رحمم راحته.

فقط خواستم تجربمو برای کسایی که راه منو انتخاب میکنن بنویسم انشالله خدا برای هممون خیر بخواد

دوستان عزیزی که این تاپیک رو میبینن، ابدا من بهتون توصیه نمیکنم حتما شمام مسیر من رو طی کنید ، من این تاپیک رو فقط برای دوستانی نوشتم که مثه من ترجیح اولشون این بوده که به روش طبیعی جنینشون رو سقط کنن. با آرزوی سلامتی برای تک تک شما

گل مهربون تو همین نی نی سایت ببینید چند نفر رفتن بیمارستان و چقدر درد و خونریزی تحمل کردن با دارو و ...

گلم چرا به این فکر نکردی که ممکن بود به این داروها واکنش نشون بدی و بدتر بشی؟ 

۱۲ ساعت درد ارزشش رو نداشت 

قرار نبود با کورتاژ رحم ات رو از جا دربیارن که فقط سطح داخلی رو عین وقتی که با قاشق هندونه رو میتراشی یه تراش میدادن همین 

امیدوارم بعدا گرفتار نشی و با زودی یه نی نی سالم و زیبا داشته باشب 

هر کی ام خوشحاله از قدیم خوشحاله 👨‍🦯                                           

[QUOTE=353458541]گلم چرا به این فکر نکردی که ممکن بود به این داروها واکنش نشون بدی و بدتر بشی؟  ۱۲ ساعت درد ارز ...[/Qپروسه سقطم کلا سه ساعت طول کشید گلم. دارو هایی که استفاده کردم قبلا برای پاکسازی رحم و روده استفاده کرده بودم. استفاده ی نابجا از داروهای گیاهی به همون اندازه خطرناکه که کورتاژ اگه توسط یه فرد خاطی انجام بشه...