2777
2789
عنوان

لیزیک چشم و مگس پران

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
منم می خوام عمل لازک انجام بدم خیلی میترسم بعد از عمل دوباره برگرده .به نظرتون من که ۳۷ سالمه برای ا ...

الان دید شبم افتضااااااح مثل کورا هیچی نمیبینم شب تمام نورا برام شکسته و داغونن نور رو خراب میبینم وحشتناک به قرنیه اسیب زدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان دید شبم افتضااااااح مثل کورا هیچی نمیبینم شب تمام نورا برام شکسته و داغونن نور رو خراب میبینم و ...

چون مگس پران داشتین اینطور شدین؟ اطراف من چندین نفر لیزیک کردن همه راضین

مامان منم مگس پرانی بود که بخاطرپارگی شبکیه بود که یکیشوعمل کرد یکیشولیزر. عملبخاطراینکه هم اوضاعش وخیم بود 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
اگه قصد دارید لیزیک کنید مگس پران مانع نمیشه و مگس پران درکل درمان قطعی نداره

مادرمن عمل کردیکیشو یکیشم لیزر

مگس پرانی بخاطرپارگی شبکیه هس. مال مامان منو کم مونده بود پاره شه

عمل کرد الانم خوبه خداروشکر

رفتم فوق تخصص شبکیه ولی با با لا رفتن سن مگس پران بیشتر میشه و خیلی ها دچار این مشکل میشن

شکرخدا مادرمن بالای 50 سالشه و بهترشد

خدارحم کردم بهمون 

چون مگس پران داشتین اینطور شدین؟ اطراف من چندین نفر لیزیک کردن همه راضین

مگس پران نداشتم میگم عوارض گوهشه که این تخم سگا نمیگن اصلا سمت این حرامزاده ها نرو خواستی بیا صدنفر رو نشونت بدم مشکل دارن