2777
2789
عنوان

دخترم 14سالشه

268 بازدید | 25 پست

فیلم ترکی بدون سانسور نگاه می‌کنه بنظرتون چطوری باهاش برخورد کنم .بعد اینایی که فیلم ترکی و کره ای نگاه کردند کدوم بهتره از نظر صحنه های مثبت هیجده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مشاور مشورت کن

و اینکه همه فیلما بالاخره به صحنه ای توش هست😂🫣

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰
2805

فیلم کره ای سانسوری نداره

ولی چرا برخورد کنی باهاش؟خب اون بچه همیشه ک بچه نمیمونه اگه باهاش بد برخورد کنی و نزاریش فیلم ببینه بازم میبینه ولی یواشکی

پس بهتره باهاش اوکی باشی و خودتم بشینی کنارش فیلم ببینی و اونقدرم حساس نشی رو یسری صحنه هاش مثل بوسه و اینا 

اگه از نظر صحنه میخوای که هر فیلم خودش متفاوته 

اما از نظر بی محتوایی فیلم ترکی بدتره

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....

کلا فیلم عاشقانه خوب نیست احساسی میشه درگیر روابط میشه من خودم 18 سالمه همه جوره ازادم اما سمت فیلم نمیرم 

اگه دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردی ( با قیمت زیر 200) مهمون آنلاین شاپ من شو💗🌿.                       اگه دنبال اینا هستی←← 1-مشکی جت بلک(یعنی روسری مشکی که اصلااااا بور نیست و کامل مشکیه)          2-سوپر حریر‌نخ 3-گل‌گلی‌دخترونه و زنونه و جدید بدون چروک شدن و پرز4- مقنعه کرپ اسود رنگی و مشکی مخصوص خانومای شاغل😍☘️                                        اگه بخام یک توضیح خلاصه درباره روسری‌ها بگم اینه:   درصد چروک پذیریش صفر   🌸                                    بدون پرز و دون دون   🌸                                             بدون آبرفت 🌸                                               خوش ایست حتی بدون طلق و اصلا لیز نیست    🌸         سبــک ، خُـــنک ، خوش‌رنگ🌸

اشتباهه دیگه 

میفته رو خط تصور و رویا پردازی 

فکر میکنه همه چی اونطوری کشکه 

من بچه هام ۶ سالشون بود ماهواره رو جمع کردم تا ۱۸ ۱۹ سالگیشون

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

2810