2777
2789
عنوان

بیاین ازمایش سونوی دیشبمو ببینید

83 بازدید | 10 پست

دیشب  رفتم  سونو ۶ هفته  باردار بودم گفت ساک مشاهده نشده احتمالا  سقط شده  اومدم خونه ب خونریزی  افتادم 

ینی  دیگه کامل  دفع شده  ؟  امکان  بارداری دوباره وجود داره  خیلی دلم گرفته تو رو خدا  بیاین کمکم کنید  اگ  میدونید  

اللهم عجل لولیک الفرج

انشالله به زودی دوباره باردار میشی منم یه سقط داشتم الان نینی سومی رو باردارم

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به زودی دوباره باردار میشی منم یه سقط داشتم الان نینی سومی رو باردارم

بعد چند وقت میتونم  

همین ماه میشه دوباره اقدام کنم  ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
بعد چند وقت میتونم همین ماه میشه دوباره اقدام کنم ؟

نع عزیزم دکترا اغلب میگن سه ماه به بدن خودتون استراحت بدید 

برای سلامتی همسر عزیزم و  سلامتی کوچولوهای فندقم   که تو دل مامانشون هستن یه صلوات بفرستید ممنون از همتون
نع عزیزم دکترا اغلب میگن سه ماه به بدن خودتون استراحت بدید

حالم خیلی  بده  با بارداری دوباره  حالم خوب میشه  

از دیشب همش گریه کردم  

اللهم عجل لولیک الفرج
حالم خیلی بده با بارداری دوباره حالم خوب میشه از دیشب همش گریه کردم

خدا بزرگه منم بعد سقط دوقلو باردار شدم الآنم ناخواسته با اینکه بچه هام هنوز یه سالشونم نشده دوباره باردارم 

خدا بزرگه منم بعد سقط دوقلو باردار شدم الآنم ناخواسته با اینکه بچه هام هنوز یه سالشونم نشده دوباره ب ...

بعد چند وقت  عزیزم  برای شماهم ساک بارداری تشکیل نشد 

برای  بارداری  بعدیتون چه اقدامایی کردین 

اللهم عجل لولیک الفرج

نع عزیزم ساک بود وقتی هفته ی شش به خونریزی افتادم و خودش دفع شده بود بعدش به خودم رسیدم چیزای مقوی بخور تقریبا من بعد یه سال باردار شدم البته خودمون نمیزاشتیم چون  خیلی میترسم بازم هم اینطوری بشه ولی خدا خیلی بزرگه به خدا توکل کن 

نع عزیزم ساک بود وقتی هفته ی شش به خونریزی افتادم و خودش دفع شده بود بعدش به خودم رسیدم چیزای مقوی ب ...

اره برای منم  ساک بود  هفته پنج  هفته شش  ب خونریزی افتادم خودش  دفع شد  

انقد امروز گریه کردم  جیغ  زدم  از  همه چی نا امید شدم   خیلییی خوشحال بودم    

کاشکی  من زود باردار شم   مثل شما دو قلو 

شما دکتر نرفتین قرصی چیزی نخوردین ؟ 

اللهم عجل لولیک الفرج
اره برای منم ساک بود هفته پنج هفته شش ب خونریزی افتادم خودش دفع شد انقد امروز گریه کردم جیغ ...

لتروزول خوردم یه دوره