2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم عزیزم بفرستین

خدا خیرت بده مهربونم . ببخش سوالم اگه یه خورده حال بهم زنه . ولی توروخدا ازش بپرس نگرانم واقعا الهی همیشه خوشبخت باشی

من چند وقت قبل ازمایش مدفوع دادم ( خون مخفی در مدفوع ) و کشت مدفوع برا انگل و اینا

قبلش پیدرولاکس خورده بودم ( پیدرولاکس ملینه ) ک مدفوع کنم ک بتونم ازمایشمو بدم  بعد همه جا میگن نباید میخوردی و...به نظرتون ربطی داره؟ چه تاثیری رو نتیجه ازمایش میزاره؟ جواب ازمایشم نرمال اومد یعنی ممکنه خون تو مدفوعم بوده باشه و با خوردن پیدرولاکس تو ازمایش خودشو نشون نداده باشه؟

خدا خیرت بده مهربونم . ببخش سوالم اگه یه خورده حال بهم زنه . ولی توروخدا ازش بپرس نگرانم واقعا الهی ...

سلام عزیزم. همسرم گفتن

«اگه اون قرص رو با تجویز دکتر خوردین مشکلی نداره. چون برای مشکلات مختلفی این آزمایش رو میدن و باید دید مشکل شما و نظر دکتر چی بوده.

اما بطور کلی نباید مشکلی ایجاد کنه.»

سلام عزیزم. همسرم گفتن «اگه اون قرص رو با تجویز دکتر خوردین مشکلی نداره. چون برای مشکلات مختلفی این ...

ببین عزیزم من ۲ ساله بخاطر یبوست پودر پیدولاکس مصرف میکنم تجویز دکتر بود . بعدش همینجوری رفتم دکتر گفتم ازمایش چکاب میخوام خون و ادرار و مدفوع . اونم برام نوشت . بعد من ازمایش خون مخفی مدفوع رو قبلش پیدرولاکس هارو خورده بودم ک بتونم مدفوع کنم ک بتونم ازمایش بدم . بعدش  از طریق گوگل متوجه شدم که میگن نباید قبل ازمایش مدفوع ملین خورد ‌ . ازمایشم منفی اومد ولی سوال اصلیم این بود که ممکنه خون مخفی تو مدفوعم بوده باشه و بخاطر خوردن پودر پیدرولاکس که ملین هست خودشو نشون نداده باشه؟؟ یا کلا نمیتونه تاثیر داشته باشه ؟ میشه اینا رو بهش بگی خدا خیرت بده بخدا دعاتون میکنم ذهنم چند وقته درگیره

ببین عزیزم من ۲ ساله بخاطر یبوست پودر پیدولاکس مصرف میکنم تجویز دکتر بود . بعدش همینجوری رفتم دکتر گ ...

تموم حرفاتونو برای ایشون خوندم عزیزم.

ایشون هم برای اینکه مطمئن شن با دکترشون تماس گرفتن.

دکتر گفتن غیر از قرصهایی مثل آهن و ازین قبیل، سایر داروها روی آزمایش خون مخفی مدفوع تاثیری ندارن عزیزم.