zizi100 مدیر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 90812 عنوان چقدر من خرم | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 15 پست مامان بزرگمو بیدار کردم حالا شد دردسر گمیخوابه میگه درد دارم هرچیم دارو میدیم فایده نداره کلا خدا منو ببخشه خالمو که میبینه عجیب غریب میشه هی میگه درد دارم و حرفهای نامربوطم زیاد میزنه کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1403/06/23 | 03:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 14642 وقت ندارم همین الان بااید نمرات ۴ تا کلاسمو تحویل میدادم اصلا وقت نشد خب هرموقع وقت داشتی دیگه دارم نمیتونم این همه شکستن قلبمو هندل کنم😕💔