2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست
داروخانه داخل بیمارستان باز باشه احتمالا با نمک هم من شنیدم پاشویه نکنید چون تب رو یهویی میاره پایین ...

اصلا تاثیرنداشت با اب نمک پاشویه کردم پیاز گذاشتم دستمال گذاشتم فقط واسه فوق فوقش ده دقیقه دمای بدنش میومد پایین بعد دوباره براش تب سنج میزدم میدیدم دوباره رفته بالا

اصلا خبر نداد بهتر شد بچش یا نه،بهش گفتم حتما بیا خبر بده ولی هبچ خبری از اسی نیس،تب کابوس هرثانیه م ...

عزیزم بخدا این چندروز هم خودم هم بچم مریض بودیم اصلا سایت نیومدم کلا فراموش کردم که گفتی.الان بهتره خداروشکر،دیگه تب نداره ولی ببخشید اسهاله گفتن اب بدنش کم شده دارو دادن سرم زدن گفتن اگه کنترل نشد باید بستری شه فعلا که بهتره ولی دارو و غذا نمیخوره بهونه میگیره نمیدونم چیکارش کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوره اب به زور میدم قطره به زور میدم همین که چیزی نزدیک دهنش میبرم شروع میکنه گریه کردن

مشکلی نیست اگه تبش قطع شده و اسهالشم خوب شده،اشتهاش طبیعیه ودرست میشه ولی اگه اسهالش خوب نشده حتما ببر ،به حرف دکتر گوش نکن که دست نگهدار

..........
مشکلی نیست اگه تبش قطع شده و اسهالشم خوب شده،اشتهاش طبیعیه ودرست میشه ولی اگه اسهالش خوب نشده حتما ب ...

فعلا کمتر شده از روزی ۷ بار شده روزی سه بار تقریبا،یه روز کمتر یه روز بیشتر ولی روزای قبل اینقدر زیاد بود همش میزد بیرون از پوشکش ولی الان بهتره