2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست
اره عزیزم از شدت اسهال اب بدنش کم شده بود خاستن بستریش کنن گفتن فعلا بهش دارو بده ببینیم چی میشه

بهش آب و آبمیوه زیاد بده، آب سیب مخصوصا

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی لطفا بیا بگو بچت حالش چطوره

عزیزم ببخشید این چندروز همش درگیرش بودم سایت نیومدم.خداروشکر تبش کنترل شد دیگه تب نداره ولی گلاب ب روت اسهاله اگه بهتر نشد باید بستری شه😓هرکاری میکنم دارو نمیخوره غذا نمیخوره کم کرده

وای تب داره موندی خونه دستمال خیس کن بکش ب بدنش شیاف بزار اگه داری تب لعنتی هیچ راه کاری نداره ببر د ...

عزیزم همون شب اخرش بردمش دکتر دارو بهش داد تا خود صبح تو تب سوخت به زور کنترل شد تبش

گلم تب بچه شوخی نیست مم بچم از این ویروسا گرفته بود صبح تبش ۳۸ بود بهش قطره دادم و پاشویه تو عرض ۳ س ...

سلام عزیزم همون شب بردمش دکتر هم شیاف داد و قطره شیاف اصلا جواب نداد به زور قطره تبش اومد پایین خداروشکر الان دیگه تب نداره فقط گلاب بروت اسهاله ک اگه کنترل نشه باید بستری شه😓نه غذا میخوره نه دارو میخوره جونم بالا اومد دیگه

تب خطرناکه یهو میره بالا شوهرتو بیدار کن یا اسنپ بگیر ببر درمانگاه دارو سرخود نده ولی همیشه استامینو ...

عزیزم شوهرم از ما خیلی دوره کلا شهر دیگس جایی که ما هستیم متاسفانه نه اسنپ داره نه داروخانه شبانه روزی ولی همون شب بردمش درمانگاه خواب بودن بیداروشون کردیم بهش قطره و شیاف دادن خداروشکر کنترل شد

پاشو برو بیمارستان خصوصی فوق تخصصی

گل بگیرن اینجا رو متخصص و بیمارستان کجا بود یه درمانگاه داره فقط که ۲ ب بعد تعطیله،همون شب بردمش درمانگاه خواب بودن بیدارشون کردیم اومدن بهش شیاف و قطره دادن

بدنش داره با ویروس میجنگه همش بالا پایین میشهببرش دکتری بیمارستانی شبانه فردا هم همین روال.پس الان ب ...

همون شب بردمش خداروشکر تبش کنترل شد،روز بعدشم بردمش متخصص گفتن اب بدنش کم شده اینقدر اسهال شد خواستن بستریش کنن گفتن بهش اینارو بده اگه بهتر نشد بیارش

عزیزم سریع زنگ بزن اورژانس تا وقتیم ک اورژانس بیاد پیاز بیاز کف پاش جوراب پاش کن

زنگ زدم گفتن درصورتی که تبش برسه به بالای ۴۰ درجه ما میایم گفتم ما که بزرگیم تبوم بره بالای چهل هزارتا بلا سرمون میاد چجوری بذارم تب بچم بره بالای چهل اگه تشنج کرد کی جوابگوئه گفت به هرحال امپولانس در این صورت اعزام میشه گفتم نخواستم خودم بچمو بردم درمانگاه شیاف و قطره گفتن بهش دادم تا صبح شد بردیمش دکتراطفال

2810