2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست
تب داشتم واسه واکسن ۶ ماهگیش باز کردم دیگه نخریدم تاریخش گذشت😓😓پسرم واسه واکسنا هم تب نکرده بود

نمیگی 7ماهشه انداختی دوراونارویاداری؟ازهمونابده اوناتایکی دوماه فاسدنمیشه پروفن نداری؟یاشیاف بزرگسال ؟نصف خیلی کمترمیتونی بزنی براش 

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر گل قرص استامینوفن ساده خونه داری؟ کدوئین نه ها سادهاگر اره یک چهار قرص استامینوفن ساده رو با چا ...

اره اینم جواب قرص استامینوفن معمولی بااب حل کن یه کوچولوباقطره چکون بده

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
بچه هفت ماهشه خطرناکه به خدا

نه عزیزم خطرناک نیست قرص استامینوفن دزش ۳۲۵ هست

شیاف کودکان دزش ۱۲۵

و قطره خوراکی نوزاد ۶ کیلویی دزش ۸۰ هست که اندازه یک چهارم قرصه

من خودم بچه کوچیکم ده ماهشه 

از داروخونه شیاف استامینوفن برا نوزادارو بگیر مثل اب رو اتیشه من‌هر چار ساعت میزارم تا تب قطع شه بهش ...

اب قند گرم میکنه بدن رو نمیبینی زمستان میشه مصرف شیرینی زیاد میشه چون گرم میکنه بدن رو

حضرت امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند:

هر کس با ایمان سوره مبارکه فاتحه را چهل بار بر قدح آب با نیت خالص و توجه به خدا و معنی آن بخواند و آن آب را بر روی کسی که تب دارد بپاشد، تب از او زایل می شود

سلمان فارسی نقل است:

به خدا سوگند، از روزی که حضرت فاطمه زهراسلام الله علیها این دعا را به من آموختند آن را به بیش از هزار نفر در مکه و مدینه که همه مبتلا به تب شدید بودند تعلیم دادم و همه آنها با قرائت این دعا صحت کامل یافتند.

متن دعا این است:

بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِیمِ

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى هُوَ مُدَبِّرُ الْأُمُورِ ، بِسْمِ اللّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِى خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ ، وَأَنْزَلَ النُّورَ عَلَى الطُّورِ ، فِى کِتابٍ مَسْطُورٍ ، فِى رَقٍّ مَنْشُورٍ ، بِقَدَرٍ مَقْدُورٍ ، عَلىٰ نَبِیٍّ مَحْبُورٍ . الْحَمْدُ لِلّٰهِ الَّذِی هُوَ بِالْعِزِّ مَذْکُورٌ ، وَبِالْفَخْرِ مَشْهُورٌ ، وَعَلَى السَّرَّاءِ وَالضَّرَّاءِ مَشْکُورٌ . وَصَلَّى اللّٰهُ عَلىٰ سَیِّدِنا مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطَّاهِرِینَ.

معنی دعای فوق :

به نام خدا که رحمتش بسیار و مهربانی‌اش همیشگی است؛ به نام خدای نور، به نام خدای نور نور، به نام خدای نور بر نور، به نام خدایی که تدبیرگر امور است، به نام خدایی که نور را از نور آفرید و سپاس خدایی را که نور را از نور آفرید و نور را در کوه طور فرو فرستاد، در کتابی بر نوشته، در ورقه‌ای گشوده، با اندازه‌ای درخور، بر پیامبری آراسته، سپاس خدای را که به عزّت یاد شود و به عظمت مشهور است و بر شادی و بدحالی سپاسگزاری شود، درود خدا بر آقای ما محمّد و خاندان پاکش

اره ریه عفونت کرده بود ودکتر نفهمیده بود علائمش فقط تب بود؟آرامش؟نمیشه دیگه نشدنیه

برادر زاده ی من هم ۴ تا متخصص اطفال بردن گفتن ویروسه آخرسر بردن متخصص ریه فهمیدن ۵۰درصد درگیره خدابهش رحم کرد

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.

عزیزم اول خونسردی خودتو حفظ کن 

سریع لباسشو کم کن دمای خونه خنک کن چون هیج دارویی تو خونه نداری و بچه تون نوزاد سرخورد هیچ دارویی بهش ندید زنگ بزن اورژانس شرایط رو بگو یا راهنماييت میکنن یا خودشون میان دارو براش میارن 

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
افرین راه خوبیه

یبار پسرم یه تیکه خربزه رد کرده بود تو دماغش زنگ زدم اورژانس چون همسرم خونه نبود راهنمایی کردن خواستم با موچین درارمش نمیتونستم دست تنها دست و پاشو بگیرم اذیت بود زنگ زدم گفتم نمیتونم میترسم بره عقب دیگه گفتن دست نزن نره عقب وگرنه ساکشن میخاد خودشون اومدن خربزه رو از دماغ بچمم درآوردن رفتن بنده خدا ها

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
2810