2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست
تب داشتم واسه واکسن ۶ ماهگیش باز کردم دیگه نخریدم تاریخش گذشت😓😓پسرم واسه واکسنا هم تب نکرده بود

یه کاسه اب ولرم رو به گرم بردار بذار کنار دستت،هروقت تب داشت با دست بکش به صورت و قفسه سینش تبش راحت میاد پایین نگران نباش ولی لطفا بیدار بمون و نخواب تا صبح

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب این بنده خدا هی داره میگه دسترسی به دارو و دکتر نداره.. الان این حرفای شما غیر اینکه استرسش رو بی ...

نه عزیزم مادر قویتر از این حرفاس،ولی بدون دارو یه بچه ۷ماهه که تب داره اصلا کار درستی نیست که منتظر بمونی تا صبح اونم فقط با پاشویه،الان بهترین کار اینه که زنگ بزنه ۱۱۵

..........
از دستش دادم🖤

الان یه دختر دیگه داری؟

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گ ...

دختر گل قرص استامینوفن ساده خونه داری؟ کدوئین نه ها ساده

اگر اره یک چهار قرص استامینوفن ساده رو با چاقو له که تو یه قاشق چایخوری آب حل کن بده بچه بخوره کار همون قطره استامینوفن رو میکنخ

ببر حمام دوش اب ولرم که یکم به خنکی بزنه بشورش بعدشم لباس زیاد تنش نکن اگه خانم هایی که میخوان بگن سرما میخوره بدونن سرما بخوره خوب میشه ولی تب ممکنه تشنج کنه خدای نکرده فلج کنه بچرو دور ازجونشون

ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گ ...

عزیزم اروم باش شیاف برا تب نداری؟

کاش از این به بعد شربت اینا خونه اماده داشته باشی واسه مریضی

اگ تبش نمیاد پایین بگو شوهرت بیاد 

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
دختر گل قرص استامینوفن ساده خونه داری؟ کدوئین نه ها سادهاگر اره یک چهار قرص استامینوفن ساده رو با چا ...

این چ راه حلیه تورو خدا😐

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
2810