ماما کسی بیداره؟؟توروخدا کمکم کنید بگید چیکار کنم بچم ۷ ماهشه خودم مریضم احتمالا ویروس خودم گرفتتش،تبشو چک کردم سی وهفت و نیم بود پاشویه کردم با اب نمک شد سی و شش و ۹ الان دوباره چک کردم شد ۳۸😭😭ده دقیقه نیست که اومده بود پایین چرا یهو رفت بالا قطره خونه ندارم اولین باره تب میکنه 😭
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو شهری که نه دکتر داره نه داروخونه ،باااید همیشه حواست باشه که دارو های ضروری برای بچه تو خونه داشته باشی،قطره ی استامینوفن و شیاف استامینوفن همیشه داشته باش از این به بعد ،الانم تبش خیلی بالا نیست با اب ولرم پاشویه کن تا صبح تبش رو کنترل کن انشالله زود خوب میشه
ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گذاشتم تبش ۳۵ بود یکساعتیه که بیدارم تبش رفته بالا هرکاری میکنم از خواب بیدار نمیشه نکنه بیحاله😭😭😭
چرا میگی ۳۸ خیلی وحشتناک نیست؟ نوزاد تا ۱سالگی معمولا با شیر مادر درمان میشه،اگر نشه وتب داشته باشه ...
خب این بنده خدا هی داره میگه دسترسی به دارو و دکتر نداره.. الان این حرفای شما غیر اینکه استرسش رو بیشتر کنه و دستپاچه ش کنه و نتونه همین توصیه های بچه ها رو درست انجام بده، چه چیز دیگه ای داره؟ الهی بمیرم برای خودت و بچت... پس خودتم میدونی دکترا هیچ پخی نیستن! بخدا که همین پیاز و پاشویه بهتره