2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست

خانمی اول آروم باش 

خیالت راحت امشبم میگذره 

یه سوره والعصر توی آب بخون و بخور .‌‌

بعد توی آب پاشویه نمک و پیاز قاچ شده بریز . 

دور سر بچه هم پیاز قاچ بگذار . 

به ۱۱۵ هم زنگ بزن بگو فقط بمن قطره برسونید همین . 

صبح همه چی اوکی شده خیالت راحت  

بابا نگرانش نکنید... ۳۸ خیلی وحشتناک نیست.. از لباساش کم کن و همون پاشویه رو ادامه بده.. دستمال خیس ...

چرا میگی ۳۸ خیلی وحشتناک نیست؟ نوزاد تا ۱سالگی معمولا با شیر مادر درمان میشه،اگر نشه وتب داشته باشه باااااااااید جدی گرفت،لطفا لطفا خواهش میکنم هیچوقت الکی خیال یه مادرو راحت نکنید،کااااااااش دکتر دختر منم میدونست نباید خیالمو راحت کنه کااااااش

..........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو شهری که نه دکتر داره نه داروخونه ،باااید همیشه حواست باشه که دارو های ضروری برای بچه تو خونه داشته باشی،قطره ی استامینوفن و شیاف استامینوفن همیشه داشته باش از این به بعد ،الانم تبش خیلی بالا نیست با اب ولرم پاشویه کن تا صبح تبش رو کنترل کن انشالله زود خوب میشه

ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گذاشتم تبش ۳۵ بود یکساعتیه که بیدارم تبش رفته بالا هرکاری میکنم از خواب بیدار نمیشه نکنه بیحاله😭😭😭

چرا میگی ۳۸ خیلی وحشتناک نیست؟ نوزاد تا ۱سالگی معمولا با شیر مادر درمان میشه،اگر نشه وتب داشته باشه ...

خب این بنده خدا هی داره میگه دسترسی به دارو و دکتر نداره.. الان این حرفای شما غیر اینکه استرسش رو بیشتر کنه و دستپاچه ش کنه و نتونه همین توصیه های بچه ها رو درست انجام بده، چه چیز دیگه ای داره؟ الهی بمیرم برای خودت و بچت... پس خودتم میدونی دکترا هیچ پخی نیستن! بخدا که همین پیاز و پاشویه بهتره

تو شهری که نه دکتر داره نه داروخونه ،باااید همیشه حواست باشه که دارو های ضروری برای بچه تو خونه داشت ...

تب داشتم واسه واکسن ۶ ماهگیش باز کردم دیگه نخریدم تاریخش گذشت😓😓پسرم واسه واکسنا هم تب نکرده بود 

ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گ ...

میگیم دکتر میگی دوره، میگیم داروخونه میگی نیست. میگیم زنگ بزن به یکی، میگی گوشی سایلنته.

خب جز پاشویه چی بگیم بهت؟ فووتش کنی؟؟

اگه تاپیک مال تو نیست و نظرت باهام مخالفه، ریپلای نزن. یه چی میگم بهت،هم تو میسوزی هم کاربریم. 
ببخشید نمیتونم جواب همتون رو بدم بچم یهو اینجوری شد امروز ببخشید اسهال بود تا موقع خواب براش تبسنج گ ...

عزیزم فقط نیم درجه نهایت ۷ دهم تب داره.. به دماسنج ها هم اعتماد نکن خیلی.. ان شاالله که اتفاقی نمیفته و تبش میاد پایین❤️

2810