2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید نوزادم تب کرده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3299 بازدید | 178 پست

راستی تا می تونی بهش شیر بده و آب بده تا زودتر خوب بشه 

پاشو اگر کسی نیست اسنپ بگیر با بچه برو داروخانه قطره بگیر 

یا  درمانگاه البته حواست باشه دکتر به من گفت استامینوفن تزریقی برای بچه زیر یک سال ممنوعه چون سطح اکسیژن خونش رو میاره پایین اگر دکتر ناشی بود و گفت سرم با استامینوفن تزریقی براش بزنین اجازه نده اصلا 

نهایت سرم تنها که بچه آب بدنش زیاد شه زودتر خوب بشه 

شوهرنیست چیکار کنم😭😭یعنی هیچ راهی نداره؟؟اینجا بیمارستانم نیست حتی داروخانه هم باز نیست

عزیزم بعد واکسناش تب نکرد اصلا؟؟

استا نمی‌دادی بعد واکسن؟؟

ینی هیچی نمونده از اونا

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچکس اینجا بچه کوچیک نداره😭الانم همه گوشیاشون روبیصداست جواب نمیدن

پاشو خودت ببرش درمونگاهی چیزی، بالاخره اون شهر خراب شده ی درمونگاه بیمارستان یا ی داروخونه شبانه روزی داره که

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی دیگه عواقب تعلیقی یا قهوه ای شدنت دست خودته گلللم🤣لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

ای وای هيچوقت ریسک نکن من با اینکه داروخانه شبانه روزی تا خونمون 10 دقیقه اس همیشه قطره و شیاف دارم خونه 

الانم مجبوری فقط پاشویه کنی آب بده بهش تا دفع کنه لباسشو سبک کن کاش بتونی ببری درمانگاهی جایی گناه داره یه وقت تشنج نکنه

اب رو به گرمی که توش نمک باشه بزن کنار رونش و پیشونیش مایعات تند تند بده ،پیاز حلقه کن جوراب نازک پاش کن تبشو بکشه ولی نزاری تا صبح بمونه ها،سعی کن بیداره ببری سرویس کنار رونش اب بزنی دفع کنه دستشویی کنه سبک میشه وبی پیاز عالیه ،

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

استارتر زنگ‌بزنید اورژانس ازشون بپرسید چیکار کنید

لطفا فکر نکنید ی تب معمولی مثل بزرگسالانه

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
شیاف اطفال بذارید اگر علائم فقط فقط تب هست، بدلیل ویروس که دکتر هم برید فقط داروی تب بر تجویز میکنه ...

ولی دختر من فقط تب داشت،هر چی بردم دکتر گفت ویرووسه وفقط استامینوفن وب وفن بده،روز سوم بردمش اطفال،چیشد؟گفت خیلی دیر اوردیش ریه ش کامل درگیره،هیچوقت این توصیه ها رو به کسی نکنید من حتی اون دکتر هم نمیبخشم که نباید با اطمینان میگفت چیزیش نیست،دختر من دیگه برنمیگرده وای کاش روز اول برده بودمش متخصص واصرار میکردم که خشک کننده بده حتی اگه فکر میکنه ویرووسه وچیزیش نیس

..........

پیاز پوست بکن حلقه ای برش بزن بزار کف پاهاش جوراب بپوشون تبش میاد پایین

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

با آب ولرم و یکم نمک پاشویه کن 

دستمال نم دارم اونم آب ولرم بزار زیر بغل دو کشاله ران و روی شکمش

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

2810