2777
2789
عنوان

خونریزی شدید تو هفته هشت بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه محافظت نشده داشتي؟

نه هیچی فقط دیشب که سنوکرد یکم دلم درد گرفت امروز هم یکم کارم بیشتر از هر روز بود

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ۱۱هفتم بود خونریزی وحشتناک لخته بزرگ میومد فک میکردم جنینمه شیاف پروژسترون هر۱۲ساعت میزاشتم استراحت فوق العاده مطلق حتی اب رو بهم میدادن بخورم دسشویی میرفتم خم میشدم و مورچه ایی راه میرفتم یه دکتر خوب رفتم گفتن هماتوم داری و تا هفته ۱۶ خونریزم فوق العاده شدید بود  الان پسرم ۲سالشه پیشم خوابیده 

اگه خدا بخاد برگی از درخت نمیفته 

ماست زیاااد بخور نشاسته بزار یکی برات درست کنه بخور شیاف مق.عد بزار 

تامیکای خیلی قبلمو بخون وببین چه حالی داشتم درکت میکنم 

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
شاید جفتت پایینه نگران نباش ایشاله با دارورفع میشه

ان شاءالله برام دعا کن بعد چقد دارو خدا این بچه رو بهم داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم من یبار توی هفته هفت یا هشت خونریزی داشتم، یبارم فوق العاده شدید تو هفته دوازده که رفتم ان تی، با اینکه از همون اولم شیاف میذاشتم، آمپول آنوکساپارین میزدم هر روز، ولی شکر خدا الان کنارم خوابیده فرشته ی من، فقط من هر دفه خونریزی داشتم چندتا امپول پروژسترونم بهم میداد دکتر که یکیشو بلافاصله میزدم. شماهم تحت نظر باش، شیافتم میتونی دوازده ساعتی بذاری، الان که خونریزی داری، البته از دکترتم بپرس، به من اینجوری تجویز کرد. ایشالله که خیره عزیزم.

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد
فعلا کمتر شده نه شکمی بود ولی خیلی فشار داد

من برا انتی سنوگراف انقد فشار داد خدا شاهد ی گوشه شکمم کبود شد  بنفش شده بود نمیدونم چرا اینجوری میکنن

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
من ۱۱هفتم بود خونریزی وحشتناک لخته بزرگ میومد فک میکردم جنینمه شیاف پروژسترون هر۱۲ساعت میزاشتم استرا ...

ممنون از راهنماییت برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810