دیشب رفتم سنو تشکیل قلب همه چیز خوب بود ولی امشب افتادم به خونریزی شدید رفتم بیمارستان فقط بهم شیافت داد ولی نگرانم تا شنبه که برم سنو کسی مثل من بوده که جنینش سالم بمونه
روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
ان شاءالله فعلا بهم شیاف تنها داد گفت 12 ساعتی بزار تا روز شنبه
نگران نباش عزیزم، اگر نطفه سالم باشه خودش برای موندن تلاش میکنه، من اولین بارداریم یه سقط داشتم، بدون خونریزی و چیزی، با شوق رفتم صدای قلبشو بشنوم گفت ایست کرده تو هفته هفتم. بعد یه پسر گیرم اومد و دوباره دوسال پیش باردار شدم و بدون خونریزی رفتم دمتر گفت جنین پوچه. یعنی اصلا نیست فقط ساک بارداری بود، اونم سقط شد، واسه آخری هم که گفتم کلی خونریزی داشتم ولی موند برام. جالبه دقیقا یکساعت بعد از خونریزی سونو شدم ولی اصلا اثری از هماتوم و خونریزی جفت و هیچی نبود. ایسالله مال شمام مشکلی نباشه. برام بنویس رفتی سونو، چون خودم اذیت شدم نگرانیتو میفهمم.🥲💖
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ممنون گلم مال من تا 14 روز قطع نشده دکتر دیگه مجبور شد دفاستون همراه شیاف ها بهم بده
آمپول پروژسترون نمیزنی؟
من روزی دوتا آمپول پروژسترون میزدم روزی دوتا هم شیاف میذاشتم استراحت مطلق بودم آب و نشاسته و آب شیره ی انگور خونریزی رو بند میاره من هر روز میخورم مایعات زیاد بخور آب زیاد بخور رابطه هم نداشته باش پله هم بالا پایین نکن ان شالله زود قطع بشه