2777
2789
عنوان

داداشم دوروز موند

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 55 پست
کسی نمیمونه بجز مادرشوهرم آخه اون یه بچه بود شوهرم میدید یه گوشه می‌شست 😭😭😭

خاک تو سر شوهرت، مگه بچه میخاست ورشکستتون کنه که اینجوری طفلی رو بی حرمت کرد، طوری ادبش کن که واقعا ادب بشه، طفلکی بچه چیا کشیده تو این دوروز، عزیزم دیگه هیچوقت هیچوقت اجازه نده از این به بعد کسی از خانوادت خونت بمونن تا اینطوری شوهر بی‌شعورت بی حرمتش کنه و از طرفی تو هم سرشکسته بشی پیش خانوادت 

دعوا و چرا چرا کردن کار رو بدتر میکنی، باید یه جور باهاش صحبت کنی که هم اختلاف بیشتر نشه هم بفهمه اشتباه کرده،من بودم براش همه رو مینوشتم و خودمم یه روزی میرفتم خونه ی مامانم. از اون ورم داداشت رو ببر شهربازی با سینما و از دلش دربیار، بهش بگو شوهرت مشکل مالی داشته یا چک داشته واسه همون ناراحت بوده واصلا به خاطر تو نبوده،، 

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی نمیمونه بجز مادرشوهرم آخه اون یه بچه بود شوهرم میدید یه گوشه می‌شست 😭😭😭

چطور مادر گنده ش میمونه چیزی نیست یه بچه ۱۰ ساله انقدررررر براش سخت بود؟؟ بخدا توانایی اینو دارم برا داداشت بشینم گریه کنم بمیرم براش که گفتی سر سفره میگه من سیرم😭😭😭

چطور مادر گنده ش میمونه چیزی نیست یه بچه ۱۰ ساله انقدررررر براش سخت بود؟؟ بخدا توانایی اینو دارم برا ...

بخدا خودم از درون آتیش میگیرم هیچی بدتر از آین نیس بفهمی یه جا اضافی هستی 

من پیش مادرشوهرم اینا نشستم ولی دارم خفه میشم به قرآن

من بقیه تاپیست هاتون را خواندم عزیزم مشکل شما اینه که خودتو دست کم گرفتی مگه شوهر تو کیه دکتره خوش قیافست از خانواده ی اعیونیه چیه که آنقدر از تو انتقاد می‌کنه و تو جواب نمیدی چرا آنقدر خودتو دست کم میگیری ،جلوش وایسا بگو ازین ببعد احترام بزاری احترام میزارم اگه در حقم خوب بودی در حقت خوبم مثلاً میخاد چکار کنه طلاقت بده دادگاه هم که بره محکوم میشه

دخترم گریه کرد نذاشت دادشم بره اون از اول نمیموند اینم بگم مادرم اینا همچی بیان میارن ۷ ساله ازدواج ...

موقع که خرید برا خانوادش می‌کنه بگو از هر چی دوتا بگیر قبول نکرد بگو پس برا خانوادتم چیزی نگیر بعضی چیزا را باید جلوشون وایساد 

بخدا خودم از درون آتیش میگیرم هیچی بدتر از آین نیس بفهمی یه جا اضافی هستی

سلام دوست عزیز شب بخیر من تو تاپیکت همین کامنتی که روش ریپلای کردی رو برات فرستادم و گفته بودم زن نیستی اگه شوهرتو پاره نکنی و اینا...‌ بعدش احساس کردم ممکنه با حرفم ناخواسته آتیشی تو زندگیت بپا بشه ..هرچند کار شوهرت خیلی بد و غیر انسانی بود ولی نمیخوام خدای نکرده بخاطر حرف من باشوهرت دعوا کنی و زندگیت تلخ بشه ..خواسته هاتو و حرفا دلتو منطقی به شوهرت بگو بالاخره تو اونو بهتر میشناسی