2777
2789
عنوان

داداشم دوروز موند

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم به مامانم بگه دیگه هر چهار ماه یه بار که میان هم دیگه نمیان

از خانواده خودشم اگه کسی میاد خونتون می مونه، حتما تلافی کن تا شوهرت بفهمه آدم چقد سرشکسته میشه پیش خانواده خودش وقتی شوهر رو نمیده ب خانواده همسرش 

فک کن یجوری اخم میکرد من که زنشم غذا از گلوم پایین نمی‌رفت انگار زهر میخوردم

نمی‌دونم دل من چرا آنقدر برا برادرت سوخت.شما با خوبی علت کارشو بپرس وتذکر بده .اگر چه خودم اگه بودم مقابله به مثل میکردم در برابر خانوادش

چقد صبوری!!!

من درآن واحد حرف نزنم میترکم !

اصلا نمیتونم بزارم به وقتش یا....درجا خوشحالی و ناراحتی و ...به رو میارم

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
از خانواده خودشم اگه کسی میاد خونتون می مونه، حتما تلافی کن تا شوهرت بفهمه آدم چقد سرشکسته میشه پیش ...

کسی نمیمونه بجز مادرشوهرم آخه اون یه بچه بود شوهرم میدید یه گوشه می‌شست  😭😭😭

اسی یه چیزی بگم 

دوستان گارد نگیرید

سن من بیشتر از دوستان باشه شاید

خانومی آداب مهماندار و میزبانی ایجاب میکنه که اول پدر مادرت باید می پرسیدن که شوهرت رضایت داره یا نه به طور غیرمستقیم. اینو بدونید اکثر مردا دوست ندارن خانواده زنش مهمون باشن چند روز

دوم اینکه شوهرت شعور نداره حالا که مونده آسمون به زمین نیامده میتونست این بار رو به بچه خوش میگدشت

نارضایتی‌ها میزاشت واسه دفعات بعدی اونم با حرف زدن نه با اعمال خشن

2810