2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین لطفا

252 بازدید | 21 پست

یه خانومی  میگفت ادا نکردن نذر ها عواقب‌ بدی انگار داره 

حالا من هیلی نذر ادا نکرده دارم و اینکه خیلی زیادن وبعضیاشونو بخاطر ندارم یا شک دارم  باید چیکار کنم ؟

واقن عواقب بدی داره کسی تجربه داشته ؟

راستی گناه زیاد دارم وخیلی زود توبه میشکنم 

از بچگی هستش گناهام دل یه آدمو شکستم 

خلاصه زیادن و از کودکی چیکار کنمممم؟؟؟

آره خیلی عواقب بدی داره مخصوصا اگر مربوط به ائمه هم باشه

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چی یادته رو ادا کن به ساده ترین شکل

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.

من میدونم نذرهایی که شما واسشون صیغه نذر خوندین (مثل این که یه دعا یا ذکر مخصوص داره) رو باید همونجور ادا کنید در نتیجه نذر های دیگه رو اگر و اگر شرایط اداکردنشون به همون شکل رو ندارین میتونین به طرز دیگه ای ادا کنید 

هر قدرشو که یادتون مونده 

خداوند ستارالعیوبه و همه ی گناهان رو به شرط پشیمانی و جبران و ادا کردن حق الناس میبخشه 

برای راهنمایی بیشتر و بهتر هم میتونین یا اپلیکیشن پاسخگو رو نصب کنید و از کارشناس هاشون بپرسین با با شماره ۰۹۶۴۰۰ تماس بگیرین 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
میدونم بخشنده هستش ولی اون طرف مقابل منو نبخشید

اینجا چند تا حالت پیش میاد و اولویت با اینه که شما مالی یا معنوی حق اون فرد ضایع شده رو شخصا و حضورا ادا کنی ولی مثلا اگر این کار مفسده یا مفسده های دیگه ای به دنبال داره 

موجب اتفاقات یا ابروریزی های بدتر بیشتر میشه یا مثلا اون فرد الان در دسترس نیست ،میتوتید به نحو دیگه یعنی غیر مستقیم حق اون فرد رو ادا کنید .واسه همین میگم لازمه با کارشناس صحبت بشه ماجرا رو براشون تعریف کنید راهنمایی میکنن 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
2810